Tugcebanu Bu süreçte sütünüzün kesilmemesi için neler yaptınız her gün sağıp götürüyorum çok korkuyorum yetmeyecek daha da azalacak diye, dua edin bana da bir an önce kavusalim artık allah kimseyi yavrusundan ayrı bırakmasın 🥺🙏🏻
Pasalarimmmmm Tugcebanu çok.gecmis olsun korkma cnn iyi düşün bebekler çok güçlüler emin ol sen gönlünü ferah tut ki sütun azalmasın ilk oğlumda 15 gün kaldi kuvezde nasıl bi duygu çok iyi biliyorum ama onun iyiliği için pozitif ol atlatacaksiniz ve yavrun kucağında evine doneceksin
Xxz Tugcebanu keşke benimki de kuvozde kalsaydı da hastalıklı dogmasaydi. O ordan elbet çıkacak ve siz bu günleri unutacaksıniz ama ben onur boyu bunun sıkıntısını çekicem. Bazen bazı şeylerin güzel tarafindan bakmak gerek annesin sonuçta Allah yardımcı olsun.
Srozlmm Tugcebanu Çok geçmiş olsun öncelikle benim bebeğimde küvezdee dik durmaya çalışıyorum üzülürsek daha çok kesilir sütümüz stres cok önemli bzim için lütfen annesi kendinibu kadar çok üzmee Allahın izniyle bebeklerimiz çıkacaklar ordan kucagımıza alıcaz inşallah biraz zamana ihtiyacımız varr sabredip dua edelim bol bol 🙏🙏🙏😕😕 sütüm içinde humana süt artırıcı içiyorum bol bol su kimyonda etkiliymiş öğrendıklerımı yapmaya çalışıyorum bende
momstwogirl Tugcebanu 2 saatte bir düzenli olarak sağım işlemi yapabilirsiniz Dut kurusu Kuru Kayısı Kuru İncir Kuru Siyah Üzüm Hurma Kaynatıp suyunu ayrı posasını ayrı çıkarın posasını blendardan geçirin tüketin Humana emziren anne ve kimyonlu rezeneli içebilirsin Bestlak süt arttırıcı damla kullanabilirsiniz. Birde bebeğinizin resmini karşınızı koyup sağıp loş ışıkta sağma işlemi yapabilirsiniz. Bu süreçte sağım yapmanız çok önemli süt götürüyorsunuzdue mutlaka Sresten uzak kalın üzülmeyin o bebeğin sizin sütünüze çok çok ihtiyacı var ne kadar alırsa sütünüzü şifa olur.
Tugcebanu Srozlmm un helvasıyla tahin yiyorum ben de ise yaradı gibi oldu dünden beri en kısa zamanda kavuşalım insallah bebislerimize sağlıkla 🙏🏻
Shzdgn Tugcebanu kafanızı sürekli sütüm kesilecek diye meşgul etmeyin sık sık sağım yapın 2 3 saatte bir rabbim sağlıkla kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin inşallah 🤲 haklısınız insan sütüm kesilecek diye korkuyor ben yaşadım çünkü biliyorum 2bucuk ay boyunca hep sağdım kesilmedi fazlasıyla yetiyordu evet üzüntü çok etkiliyor üzülmden de insan durulmuyor yüreğin yanıyor anne yüreği çok başka sık sık sağım yapmak çok önemli
Pasalarimmmmm Tugcebanu evet sağım yaptım cnm birkaç gün daha sonra 2 saatte bir yanına aliyorlardi emzirmek için hep orda koridorda yattım emzirmek icin
Cigdemcik_28 Tugcebanu Allah yardımcın olsun öncelikle sakın stres yapma bu dediğin çok zor ama yapmamaya çalış ben de 15 temmuz’da doğum yaptım 30 haftalık 51 gündür yoğun bakımda ben de her gün süt sağıp götürüyorum bol bol su iç ben de doktoruma danıştım sütün %80 su bol bol su iç bol bol onun yanında bestlak süt arttırıcı damla var eczanede onu kullan ve humana çayı var onu kullanıyorum ilk başlarda çok stres yaptım bebeğin durumu çok iyi değildi sutüm gitti bebeğim erken doğdu 1 kilo 90 gram doğdu hala da küvezde ama olsun dediğim gibi bol bol su iç stres yapma her şey güzel olacak inşallah Allah’ım bebeklerimize şifa versin 🤲
Tugcebanu Cigdemcik_28 sağolun insallah siz de en yakın zamanda sağlıkla kavuşun evladınıza allah razi olsun 🙏🏻