Merhaba arkadaşlar 6 ağustos son regl tarihim 27-28 gün normal döndüm. Cuma adet olmadım son birkaç aydır kahverengi akıntılarımla başlıyor adetlerim 2-3 güne kadar sürebiliyordu.kahverengi akıntıda gelmeyince eşimle ilişkimiz oldu ve tuvalette peçeteye çok açık uçuk pembe fazlaca bir akıntı geldi.Adet olduğumu düşünmedim çünkü hiç öyle başlamadı adetlerim ya doğrudan koyu kırmızı gelirdi ya da kahve. Dedim heralde sökülecek bu ayda böyle demek ki.ama bekledim gelen giden olmadı.dünde bekledim akşama doğru beyazımsı sarımsı akıntı geldi adetim yine gelmedi.öceki günler de beyaz akıntılarım oluyordu.4 gündür adet olacak mışım gibi karın ağrım devam ediyor göğüslerim önceki adet zamanlarından daha farklı bir ağrı var sanki diyorum belki bana öyle geliyor.adetime 4 gün kala ilk idrarla gebelik testi yaptım 10 dk sonra çok hayali bişeyler gördüm gibi oldu telefonla çektim gözükmüyordu.yarım saat sonra daha net bir ikinci çizgi çıktı ama kuruma çizgisidir dedim.ertesi gün akşam yine test yaptım hiç bir çizgi yoktu bu seferde. Benim testleri de kuruma çizgisi çok olduğu için hamile değilimdir diyordum ama ilkkez ilişkim sonrasında öyle bir akıntı geldi. yaşayan var mı ne olabilir arkadaşlar düşük mü acaba dedim korktum ama devamı gelmedi bir umut yerleşme mi oldu acaba o da bu ilişki anına mı denk geldi diyorum böyle birşey mümkün mü bilmiyorum uzun oldu kusura bakmayın lütfen cevaplarınızı bekliyorum.