Snmbysl Smyy3496 saol canım doğumum kolay gecti çok şükür siödilik bi kaç ağrı dıaınsa baska bi sorunumuz yok
Neslihan1935 Smyy3496 Son 10 tum gece ayaktayiz gunduz 1-2 saat uyku merdivenleri kosarak inip cikiyorum ama kızım memnun galiba yerinden 😂🥰
Ebuli3454 Smyy3496 Son 10 gelmiyor bu oğlanlar ağrı var ama hiç ne su var ne nişan bekliyoruz bakalım manda yoğurdu da yemedik ama nasip 😀😀 vakti zamanı var demek ki ama çok bunaldım
FatmaT1 Benim uygulamaya göre bitti sancı çıkıyor nstde ama hiç açılma yok cuma yatarsın dedi doktor eğer gelmezse suni sancı dan çok korkuyorum
northandmother Gulkk ahahaha cidden hala dogurmadim sancı eşliğinde açıklığım 3 cm suni almamak için çabalıyorum 😅😅 bu gidişle 15-20 sinden aşağı dogurmicam haberiniz olsun 🤣
Gulkk northandmother aha açıklık varsa p yola girdinizzzz mükemmel maşallahhhh suphanallah Allah nazardan saklasın da bilemiyorum ben olsam sanırım basın suni muni ne varsa derdim sanırım 🙈
northandmother Gulkk bende ilk başta öyle düşündüm de sonra çevremdeki gereksizler yüzünden suni den öyle bir korktum ki bu şekilde çeksem daha iyi diye diye kendimi avutmaya çalışıyorum 🤣🤣
Gulkk northandmother yav yok niye kendine eziyet çektiriyorsun zavallı çocuk ta çekiyor suni verselerdi yarısı kadar çekecektin
northandmother Gulkk aynen ya hiç sorma cuma muayene var yine bakalım belki bu sefer öyle denerim cesaret edebilirsem 😅