Sumiire Tubacngl eğer kimyasal içermesine istemiyosan pişik kremi ecowel memnun kaldım şampuan minoris deterjan green clean losyon olarak mustela seletopia kullanıyorum ama bu tamamen doğal değil çok sık kullanmamaya dikkat ediyorum bebe yağını önermiyolar gözenekleri yıkadığı için
Sumiire Tubacngl aslında bende istemiyodum yani direk tüm vucuda sürülen bişey pek sağlıklı gelmiyodu ama kızım banyo yapmaktan mı desem cildi okadar kurudu ki kabuk kabuk oldu kolları bacakları mecbur kullsndim birde isilik mi oldu alerjimi anlamadım mecbur doktor tavsiyesiyle kullandım ama doktorum Bioderma önermişti ben önceden mustela aldığım için değiştirmedim şuan kullanmıyorum çok nadir kullanıyorum
Zey-nepp Tubacngl mustela şampuan ve losyon Siveno bebek deterjanı Penaten pişik kremi hepsi inanılmaz güzel ve iceri temiz canım tavsiye ederim yeni dogan için ozellikle
2baby1moms Her bebeğin pişiğine iyi gelen krem farklı olur ben kızıma Bepanthol kullandım DHA fazla pişik yaptı doktorum hametan fitokrem krem yazdı etki etmedi travazol birebir iyi geldi hametol da iyi zeytinyağlı
2baby1moms 2baby1moms stok yapmayın bence de en iyi kremleri kullandım şuan hepsi evde boşa duruyor travazol dan başkası yaramadı kızıma
Siracinannesi Tubacngl şampuanı Chicco, deterjanı yumuşatıcısini emzik biberon temizleyicisini Green clean, pişik kremi Sebamed aldım memnunum canım
Deletedmom987 Deterjan dalin yenidoğan kullanıyorum, şampuan mustele, pişik kremi Bulgaristandan alıyorum zdrave bebe
Saheser Tubacngl bana kullananlar hep müstelayı önerdi şampuan pişik kremi masaj yapı üçlü takım olandan aldım trendyolda daha uygundu deterjanda Dalan diye bi marka varmış granül sabun ( Migros’ta da var ) satıcı önerdi de aldım daha hiç birini kullanmak nasip olmadı
2baby1moms Tubacngl 1 tane alın yararsa stok yapın bide bebek bezi fln da stok yapmayın her bebeğin cildi farklıdır belki yaramaz
Tubacngl 2baby1moms İlk başta karşı alsam bilemedim 30 lu falan yeterli olur dimi ona göre aynı bezden veya farklı bezden devam ederim
2baby1moms Tubacngl aynen ben kızıma sleepy aldım pişik yaptı baby turco aldım o da pişik yaptı en son Molfix kullanıyoruz şuan çok memnunum pişik yapmıyor her bebeğin cildi ayrı yani bebeğinize belki sleepy yarar benimkine yaramadı mesela
Fundaaaaa Tubacngl şampuan pişik kremi yağı vs. Hepsi mustela set olarak alıyoruz oğluma gelecek bebiş içinde aynı şekilde bez prima aqua kullanıyoruz deterjan Dalan zeytinyağlı granül deterjanını kullanıyoruz 🤤