Berenrabia Merhabalar bu ayın 27 si yumurtlama günümde birlikte olduk adetıme 1 hafta kaldı Eylül 10 unda adet olucam kaç gün sonra tahlil vermeliyim
Mavidunyamm Berenrabia ben yumurtlamamdan 13 gün sonra çok silik çizgiyle öğrendim. Diğer gün kan verdim 78 çıktı
Yigitttt Mavidunyamm canım yumurtlamadan sonra hiç ilişkin olmadımı yani 13 gün sonra diyosun ya o 13 gün içinde hiç ilişkim olmadımo sadecr yumırtlamada ilişki oluğ 13 güm sonramı test yaptın
eylul1809 Benimde reglime 5 gün var, cesaret edip test yapamıyorum, evde erken gebelikntestim de var ama yapmaya cesaretim yok
Cansu355 eylul1809 Stres yapmayin cunku kotu etkiliyor akisina birakin zaten allah nasip ettiysr bi sekilde oluyor. Dusunmemeye calisin❤️
Akan Ben 10 ve 13 ünde ki korunmasız ilişkiden sonra 15infr doktora gitmiştim başka bi kontrol için, doktor yumurtan çatlamış bugünlerde ilişki yaşadıysan hamile olabilirsin demişti ilk öyle öğrenmiştim
Yigitttt Akan 10 ve 13 ünde korunmasız işişki yaşayıp 15 inde hamile olduğunuzu mu öğrendiniz kan testi vermişmiydiniz aynı gün
Mavidunyamm Yigitttt yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu. Sonra yumurtlama görünce 3 gün üst üste ilişki oldu. Yani yumurtlama+2 gün toplam 3 gün ilişki oldu. Sonrasında memelekete gittim hemen o 3 günden başka ilişki olmadı taa hamileligimi öğrenene kadar
Yigitttt Mavidunyamm yani şöylemi canım atıyorum ayın 15 i 16 sı 17 si ilişki oldu ve 17 sinden sonra hiç ilişki olmayıp 30 unda silik çizgi çıktı 31 inde beta 78 doprumu anladım 🙈🤣