Iremshn -MinikveAnnesi- memnunum 1 kere gördüm kendisini henuz dkjdjd ama iyiydi hep de olumlu şeyler duydum hakkında. Medicale gidiyordum zamlar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım
-MinikveAnnesi- Ecmozgur Amin inşallah 🌸 sıcaklar mahvetti bizi valla hamileliğin yaza denk gelmesi iyi değilmiş 😄
-MinikveAnnesi- Iremshn Medical tam fırsatçı herşey çok pahalı o hastanede 🤦 inşallah memnun kalırsın
durumoms2 -MinikveAnnesi- teşekkür ederim canım benim 🥰 dogurunca sende yaz buraya bakalım görelim kim önce dogurcak 😁 aynı haftalarda olanlarla sozlesiyorum 😁
Pineapplee -MinikveAnnesi- teşekkür ederim ❤️ İnsallah sizde gönlünüzdeki gibi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız ❤️🙏🏻🙏🏻
sherwoodTR Pineapplee nasıl en geç 20 Eylül olabilir aramızda 4 gün var benim normal doğumum 9 Ekim ama sezeryan olacağı için 30 Ekim. Senin mümkün değil 20 eylül
Pineapplee sherwoodTR bizim plasentamiz erken yaşlanmaya başladığı için en geç 37 nin sonunda suni sancı vericekler o yüzden 💔
smallbaby -MinikveAnnesi- magnezyum olmasa yürüyemem herhalde gece bacaklarım düğümleniyo uykumdan kalkıp yürüyorum öyle geçiyo kasığımdan ayağıma kadar kramp giriyo magnezyum kullanıyorum evet🥲
-MinikveAnnesi- smallbaby gerçekten bacak krampları berbat birşey bir de etkisi de geçmiyor ağrısı kalıyor
Ysmndnz -MinikveAnnesi- 38 olduk artık . Hayattan soğudum diyebilirim günler geçmiyor ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum araçta bir yerlerdeyim
Derins Bende çok yoruldum ve çok sıkıldım normalde ekim 10 olması lazım ama ben Eylül 20 gibi tarih alıcam yıprandım artık