ekinnefes 37+3 haftalığım sırtımdan karnıma bacaklarıma vuran ağrılar var yürümekte zorlanıyorum doğum belirtisi olabilir mi aceba ?? 😣😣
Happymammy ekinnefes okuduğum başka bi postta bi sağlık personelinin yorumunu görmüştüm ve Doğum sancısını aynı seninki gibi tarif etmişti. Doğum sancıların başlamış olabilir o da belden kasıklara doğru yayılıyomuş çünkü.
Beratalpinannesii ekinnefes benim de belimin sağ altında aşırı ağrı var kasiklarimda yok 37+5 im saatlerdir cekiyorum valla doğum sancısı nasıl olur bilmiyorum ara ara vuruyo ağrı ama sadece belimde
GamzeAltn ekinnefes doktoruna gitmende fayda var bazı insanlarda doğum sancısı ilk önce bel den ve bacağa doğru gider , hemen doktorunu arayıp yanına gitmelisin !
eminergunn Bilgim yok cnm 36+3üz bende az önce ıslaklık hissettim su gibi ama çok az ağrım sancım yok ama biraz acayip hissediyorum ve ishal olmuşum acaba doğum belirtisi mi perşembe kontrolüm var bakalım
ekinnefes benim hem belimde hem kasıklarimda ishal olmuşm zaten sabahtan beri tuvaletten cikamadim ve şuan sürüne sürüne geldim lavaboya yani
ekinnefes Ygmr0334 doktorum keske ilgilense numarasi yok ki bende anca hastaneye gitsem oda zaten dogumhaneye gonderir sancım sıklaşmadan gitmek istemiyorum da 😣
Beratalpinannesii Kuzum benim de öyleydi herhalde doğuruyorum diye eşime fln haber verdim ama gevti şuan karnım da yumuşadı senin geçmedi mi hala benim 3 saat fln sürdü belimin tek tarafında ağrı karnimda yoktu hiç düzeni de yoktu uyudum uyandım ki geçmiş kalcamin üstü agriyodu
ekinnefes Beratalpinannesii şimdi daha iyiyim bende uyudum uyandim ama hala belimde biraz ağri var kasığım biraz rahatladi sanki en azindan yuruyebiliyorum
Beratalpinannesii Valla benim de geçti ama yorumlardan korktum şimdi doğum sancısı olsa geçer miydi ki şiddetli başladı uzun sürdü ama gecti böyle bişey olabilir mi acaba 🤔