Bebeto_aleyna Kızlar doğum yapan yada daha önce olup bilgisi olanlar var mı bir kaç gündür beyaz sümüksü bir akıntı olmaya başladı internetten baktığım da doğum yaklaşıyor diyor ama ben daha 34. Haftayı bitirmek üzereyim
UmmNasuh Bebeto_aleyna benimde iki üç gündür beyaz renkli hafif katı bir akıntı oluyor 31haftalığız erken doğum riskim var inşallah doğum belirtisi değildir :(
anne96 Bebeto_aleyna UmmNasuh ben de 31 ıcındeym aynısı bende de oluyor doktoruma soyledım asırı kotu kokusu yoksa sorun degıldır oyle bsıeyın gelmesı normal dedı
PapatiA Bebeto_aleyna demekkı normal bendende çok fazla geliyor hem beyaz hem de su gıbı bışey 2 3kere ıc çamaşırı degıstırıyorum doktora gıdıcektm ama herkeste aynıymış
Bebeto_aleyna UmmNasuh bende de aynı internetten baktım doğuma hazırlık gibi bir belirti yazıyor benim erken doğum riskim yok ama korkuyorum
Salata PapatiA ben daha 18 haftalıgım benimde oluyor çok fazla ama doktor bi sorun yok normal demişti
PapatiA Salata doktor kontrolündeyse sorun etme bızım son günler ya su mu sızıyor iltihap mı var korkusu oluyor
Bebeto_aleyna Salata o haftalardayken yerleşme yok büyüme dediler normaldi ama yaklaştıkça böyle olunca insan tırsıyor 😂😂