Seyma06 Gebeligim ve sanki bebeği hissediyorum 9. Haftadayim ilk Kanat cirpislarini olsun böyle sağ tarafıma yatınca minik minik hareket ediyormuş gibi geliyor gaz mi yoksa bilemedim ki 😂 var mı bu kadar erken hisseden
Gulergulmez Seyma06 onlar bağırsak hareketleridir, gerçek bebek hareketi olunca daha farklı oluyor anlıyor insan. Benim 3.gebeliğim, bunda 16. haftada falan hissettim o kanat çırpınışı gibi hareketleri, 18 gibi de tekme olarak hissettim.
Merve201119 Seyma06 canım isterse beşinci gebelik olsun o haftada hissetmek mümkün olamaz ki mercimek kadar birsey nasıl karnina dokunacak benim üçüncü hamileligim 18 hafta 6 gunlukken hissetmeye başladım
Seyma06 elif233233 evet bunu doktor da demişti ona takıldım heralde ilkinde 22 haftaya kadar hiç bişi hissetmedim bu çok farklı sanki bilemiyorum da 😑🤦🏻♀️
elif233233 Seyma06 bende ilkinde benimde öyleydi canım 14. Haftadayim tik yok şuan ama hissetmem an meselesidir . Bana çok erken geldi ama yakında hissedersin🥰
Seyma06 elif233233 bağırsak da olabilir ama böyle yön degistirince balık gibi kayıyor gibi oluyor değişik ya 😁 anlamadım
Seyma06 Merve201119 yani dokunuyor demedim ki ben içimden balık gibi kayıyor gibi hissediyorum tabikide dokunacak hali yok kiraz kadar bebek sonuçta bağırsak hareketidir ilk gebeligimde böyle hissetmedigim için değişik geliyor