Reyanmetin 34+6 haftadayim fazlaca saydam renkte akıntım var korkmuyor değilim doğum belirtisi mi bı bilgisi olan varmı kızlar
beyzagl44 Reyanmetin olabiliyormus rahim agzi yumusuyor muymus neymis, banada alttan baktilar ebe sürekli diyordu akintisi var. demekki bi belirti. ama enfeksiyonda olabilir, ki öylede olsa oda erken doğumu tetikliyormus. bende atlattim ordan biliyorum.
Kivircikgebe Reyanmetin ay bende iki gündür aynı şeyi yaşıyorum açık yeşil gibi sarı gibi saydam gibi ama ara ara böyle büyük miktarda geliyor 39+5deyim doğumla mı alakalı acaba
Mlkysf Reyanmetin galiba öyle canım doktora sorcaktim unuttum onu.Benimde bir anda aşırı fazlalasti süt gibi akıntı kontrole gittiğimde rahim baya yumsamis ve incelmis dedi sanırım ondan
Reyanmetin beyzagl44 benimde enfeksyon vardı antibiyotik ve fitil kullandım bı sıkıntım yoktu geçmişti insAllah yeniden başlamamistir ya
Deletedmom547899 Kivircikgebe bende aynı şeyi yaşıyorum enfeksiyon vardı bitmişti hala devam mı ediyor nişan mi ayırt edemiyorum
Zeynepyasa0 Kivircikgebe benim kasılmalarla birlikte geliyor bugün sarı sümüksü yapışkan akıntı doğumla alakalı olabilir mi bende anlamadım
Kivircikgebe Zeynepyasa0 sanırım bende de kasılmalarla oluyor ayaktayken falan baskı oluyor bebiş kasılıyor gibi falan sonra bakıyorum akıntı gelmiş
Reyanmetin Mlkysf benim bide 2 cm acikligim vardı en iyisi salı benimde kontrolüm var doktoruma bı soruyum
Reyanmetin Kivircikgebe kasılmayla aynı zamandami geliyor hiç dikkat etmedim farkına varamadım ama var birseyler
Zeynepyasa0 Kivircikgebe aynen öyle oluyor normalde olmazdı bugün yaşadım kasılmalariniz da diğer günlere göre can acıtıyor yürütmuyo gibi oluyor mu