2koftemom durumoms2 25👄 biyandan korku, biyandan bitme sevinci, biyandan heyecan, yeni bebiş kimme benziyor😍😍 ALLAH yardımcımız olsun yaa
durumoms2 2koftemom amin canım valla ben doğsun istiyorum artık ☺️ baya zorladı beni bu . Kızda hiç sorun yaşamamıştım
Oznurozdemir durumoms2 evet. Bebişin kafası çok aşağıdaymış doktor 2 hafta daha gelmemesi için çok yürüme ayakta durma vs dedi. Zaten sürekli baskı hissediyorum. Ama umarım açılmam olur 2 hafta sonra ve gelir 🙏
2koftemom durumoms2 aynen bnde zorlandım bunda ilk aylar son aylar gibi geçti hep yorgun halsiz bktım vallaha sayılı gun kaldı
durumoms2 Oznurozdemir hadi bakalım canım bi avazda inşallah ☺️ ben haftaya cuma gidicem kontrole. Erken doğum riskim vardı bu zamana kadar geldik çok şükür 🙏 banada yat dedi doktor da ev işleri yemek temizlik falan mecbur yaptım. Annemler başka şehirde yaşıyor çünkü. Bi de kızım var
durumoms2 Kubra_miray_szr mezun oluyorsun yani canım hadi bakalım 🤗 sağ salim kavuşursun inşallah bebişine 🥰
Meleklerim00 durumoms2 bende de erken doğum riski var kuzum bende senin gibiyim doktorum yat dedi ama mecbur temizlik yemek bana bakiyo sen kaç haftalıksin
durumoms2 Pasalarimmmmm hayırlısı inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏
durumoms2 Kbrakrs hadi bakalım hayırlısı canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🙏
durumoms2 mhrmom hayırlısı olsun inşallah canım benim 🙏 baya az kalmış inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤗
hayirlisi06 durumoms2 benimde 00.00 itibari ile son 30 ve haftaya kaynim geliyor stres oldum bu kadar dusuzncez insalar olabilir mi ya o gün sancm falan başlarsa defolir pansiyonu gider başka yere mi bilmiyurm
hayirlisi06 durumoms2 askere gidecek evinden 22 saat bizim ev tam ortası burda kalıp burdan gidecek iki gün sanırım ama yinede doğuma on gün kala gelmesi normal mi normal de de arayıp sormazlar