Zehraesra14 Kızlar şişli de türkiye hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama doğum ücreti 11000 dediler .benim doğum ocak da muhtemelen o zamana daha da artacak çok fazla gibi geldi. Başka hastanelerde fiyatlar nasıl.
Deletedmom_11 Zehraesra14 ah bende Türkiye hastanesindeyim Avrupa yakası ve Şişli olmasının ağır bedeli mi bu Yarabbi 😞🤧
AslanBebeginAnnesi Zehraesra14 benim hastanemde daha pahalı canım ama ben de tıpkı senin gibi doktorumdan çok memnunum o yüzden gözüme gelmiyor canım bence sen de umursama bi kere oluyor zaten ver gitsin hele ki doktorundan memnunsan
EzgiCafer Zehraesra14 bende türkiye hastanesine gidiyorum benim doğumumda kasımda allah yardımcımız olsun valla 😀❣️
Masumanneinci Zehraesra14 doktorunuz kim ben de orda doğum yapmayı düşünüyorum. Şartlar nasıl? Memnun muydunuz? Hoşunuza gitmeyen bir yönü var mıydı
Masumanneinci Deletedmom_11 memnun musunuz veya eksik yönleri var mı hastanenin ben de orda doğum yapacağım da sezeryan? Pazartesi randevum var? Doktorunuz kim
Zehraesra14 AslanBebeginAnnesi evet ya ilk doğumumu da orda yaptim memnunum başka yere gitsem keşke demekten korkuyorum. Ama fiyatı da duyunca bi şaşırmadım deil
Zehraesra14 Masumanneinci ayşe meryem uslu ya gidiyorum bn memnunum. Ilk gebelikte de ondaydım yalnız çok yoğun 20 gün önceden randevu alıyorum.hasta takibi ilgisi çok iyi. Hastane fiyatı yüksek geldi ama değiştirmek de istemiyorum bakalım hayırlısı
Deletedmom_11 Masumanneinci Selin hanım benim doktorum Yani iyi şuanlık fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum .Sizin doktorunuz kim acaba
Masumanneinci Deletedmom_11 bir arkadaş tavsiyesi ile selin hanıma randevu aldım pazartesiye. Normalde esencana gidiyordum ama oraya güvenemedim. Temiz iyi bir yer arıyorum inşallah memnun olurum. İlk defa gideceğim .
Deletedmom_11 Masumanneinci Selin hanım zarif ve tatlı bir hekim.Sorduğunuz tüm sorulara cevap verir.Odadan içeri girdiğinizde belki isim olarak net hatırlayamasa da öykünüzü hatırlıyor.Şuan için memnunun açıkçası 🌸
Ozgebrs Zehraesra14 Merhabalar. Ben de o hastaneye gidiyorum. Demir hayat iki can adlı sigortayı tavsiye ederim. Nerdeyse doğum parasına muayeneleri ucretsiz olmuş gibi oluyorsunuz. Bi arastirin isterseniz internetten
Zehraesra14 Yaaa çok teşekkür ederim hamile olmadan yaptirilinca Ozgebrs Yaaa çok teşekkür ederim hamile olmadan yaptirilinca faydalanilabiliyo diye biliyordum. Mutlaka arastiracagim
Ozgebrs Zehraesra14 yok hamileyken de yaptırılıyor bu. Ben ilk bebegimde de yapmistim, simdi de yaptırdım. 11 kusure yaptırmıştim ben bikac ay önce şimdi zam gelmistir belki.