Mavil Kızlar idrar yolu enfeksiyonu normal doğuma etki eder mi yani Doğum sırasında bebeğe geçer mi benim başından beri enfeksiyon var
Marygur Mavil ben enfeksiyon yüzünden 1 ay erken doğum yaptım bebeğimde çok sağlıklıydı hersey yolundaydı. Doktoruna danış canım yinede. Çok korkma
eljid Mavil ewet cnm ben enfeksiyon yüznden hem erken doğurdum 29.1 günlük doğum yaptım hemd3 bebeğime geçti çok şükür 20 günde zor atlattı kuzum n3ler çekti küçücük bed3niyl3 inşallah sende sağ salim kucağına alırsn cnm
Ruyaaa Benimde basindan beri enfeksiyonum var ve istifra ettifim icin vucudum susuz kaliyor ve bu yuzden gecmiyor. Hatta benim enfeksiyonum bobreklerime ulasmis ve sag bobregimde buyume baslamisti hastaneye yatirdilar enfeksiyon erken doguma sebep oluyor malesef dikat edin ilc kullanin normal dogumada engel evet cocuga bulasabiliyor..
Mavil Ruyaaa benim şuan başka sebebten dolayı zaten erken doğum riski var ama yine doktoruma söyliyim o zaman
melike3257 Benim de basindan beri enfeksiyonum var 37.haftamdayim normal doğum istiyorum doktorum bu hafta normal doğum yapabileceğimi enfeksiyonun risk olusturmayacağini söyledi ama ben de korkmuyor değilim
Mavil eljid ama peki enfeksiyonun olduğu halde doktorun neden normal Doğum yaptırdı yada bişey demedi mi
eljid Mavil mecbur normal yapmak zorundaydım cnm çünkü bebeğinin kafası gelmsti gittiğimde ve açıklığın 10 cm olmstu tam doğum pozisuonu