Gulsumdamla Kızlar bugün hiç durmadan karnımda debelendi ara ara ağrı yaptı rahatsız etti niye hiç dinlenmiyor . 33+3 haftamdayim. Bana çok tuhaf geldi aynı şeyi yaşayan var mı . Dünde aşırı hareketli idi de bugün farklı ve ben korktum artık
Mavi11 Gulsumdamla hahah benim kızımda öyleydi canımı okurdu resmen 😁 doğurdum 14 aylık hala aynı yetişemiyorum cok hiperaktif 😁
Evin45 Gulsumdamla maalesef canım en hareketli olduğu haftalar doktor hareketli bebek sağlıklıdır en sevdiğimiz bebeklerdi demişti bana şimdi 34+7 haftalığım hareketleri yavaşladı ama hareket ettikçe ağrı oluşmaya başladı
Seymoshh Gulsumdamla hamileliğim başından beri öyle hareketliki 12.haftada videom var hatta öyle vuruyorduki dışarıdan belli oluyor ok hareketli dediğimde inanmıyordu kimse delil olarak sunuyordum😄şuan 30 haftalığım içeride resmen idman yapıyor sağ sol bindiriyor erkek birde 4.çocuk meydanı geniş buldu zaar😜
Gulsumdamla Evin45 aynen işte aşağı baskı yukarı baskı derken can yakıyorlar bebisler . Onlar oynasın biz acı çekelim doğsun poposuna ısırık atacam 🤣
Mavi11 Gulsumdamla doğmamış bebeğinizi köpek diye mi adlandırıyorsunuz. Şuan bu postta oldugum için utanıyorum . Şaka gibi
Seymoshh Gulsumdamla yook şuan hareketinden uyuyamıyorum artık kendimden geçiyorum belirli saat sonra ve sabah yine beni uyandıran onun hareketleri oluyor🥺
Gulsumdamla Mavi11 ne alaka ya benim en sevdiğim hayvanlar köpekler ve ben şuan 4 tane yavru ve bir tane annelerine bakıyorum bahçemde. Şuan bunu yazacak kadar kendinizde değilsiniz hani sırf yazmak için buradasın🤣🤣Bebeğimi severken de 5.yavrum diyorum bunu da büyütün olay yapın hadi bekliyorum