Ezo25 Kuzular beta hcg 27,41 çıktı ?? Daha sanırım çok çok çok yeni pazartesi tekrar kan vericem yükselir mi güzel haberler verin 🥹🥹🥹🥹
Bsragrkan Ezo25 canım gönlünü ferah tut adetine kaç gün var? 5 ile yükselen gördüm 😇 ins yükselir tabi mi rabbim sağlıklı güzel haberler almanı nasip Ersin
ardaada Ezo25 benim 3 gün gecikmede 24 çıkmıştı. 2 günde bir test verdim yükseldi kese için 10 gün, kalp atışı için 2 hafta bekledik. Geç döllenmeymiş. İnşallah sağlıkla devam eder içini ferah tut
sirine0429 Ezo25 Teyzesinin kuzusu sağlıklıdıııır 😇🙏🏻🙏🏻❤️ Kalbini ferah tut güzel yüreklim benim🤗🙏🏻 Dualarım sizinle🙏🏻🥰
Gizemgksnmz Ezo25 ben 40 ile öğrendim canım bugün keseyi gördük şükür olumlu düşün sende hakkında en hayırlısı neyse o olsun🙏
Ezo25 sirine0429 Ah benim yavrumun gönlü güzel kalbi güzel teyzesiiiiiiii bu yolda sabır arkadaşım dostuuummmm 💜💜💜 rabbim en kısa zaman da sana çifter çifter yaşatsın ❤️❤️❤️ Seni çok seviyorum 😘
ardaada Ezo25 çok iyi anlayabiliyorum. O dönemde aynı stresi bende yaşadım. İnşallah süreç olumlu olarak gider içini ferah tut🌸
Cansuu8 @Ezo25 benim ilk öğrendiğimde 22,5 du şuan 18+4 haftalık ☺️ Hiç kafanı takma her şey güzel olur 🌸🙏🏼
Ezo25 Ayytacc Maşallah kuzum benim çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🖤
Ayytacc Ezo25 amin canm rabbim isteyen herkese hayirlisini versin iki gun sonra kan ver yukselmis olur muhtemelen