biokadin Merhaba hanımlar İstanbul dayım bende renkli ultrason çektirenler ne kadar çektirdi nerde çektirdi yazabilir mi . ??? Hemde birbirimizi bilgilendirmiş oluruz .??
Burcu-2634 biokadin galiba renkli dediğin detaylı oluyor eğer oysa avrupa yakasında asya hastanesinde çektirdim küçükköy de 600 civarı bi ödemesi vardı
Kedilitazeanne1 biokadin Ben Ümraniye de aylin tekin kaşıkçı da çektirdim ve okadar memnunum ki. En son gittiğimde 650liraydi parayı kurusu kuruşuna hakediyor cidden. çok çok tatlı bı kadın kesinlikle kefilim
Sedoa_ Göztepe medikal park 1250 tl pendik 1100 tl kurtköy emsey 1100-1200 tl bunlar perinatolog tarafından yapılıyor. Bölge hastanesi Pendik 800 tl. Ben medikal parkta yaptırdım göztepede doçent yapıyor
biokadin Kızlar detaylı ultrasondan bahsetmiyorum ben sadece renkli ultrason çektiren yok mu .? Avrupa yakası tercihim
Mello29 biokadin özel hastanede bir kadin dogum uzmanina gitsen gittiginde rica etsen renkli gösterir zaten
Mello29 biokadin Özel levente git dokyor farketmaz carsamba disinda bir gün git ama muayene ücreyi 310 tl doktor ultrasonla bakarken 4 boyutlu renkli bakabilir miyiz de gösterir direkt