durumoms2 Kızlar ya kardeşimin düğünü var ve ben o zamana kadar 37+3 oluyorum. Gürültüden rahatsız olur mu bebeğim acaba ? Olmadı biraz durup eve giderim diyorum. Mutlu gününde kardeşimin yanında olmak istiyorum. Bu haftalarda var mı düğüne giden?
Altntp durumoms2 benım kız kardesımde o cıvarlardeyken evlendı ayaklarım davul gıbıydı genede kalkıp oynadım
Aaaysee durumoms2 ne olacak canım git bence kardeş sonuçta bir daha gelmicek bir gün insaAllah bir sey olmaz merak etme 🤍
Kubrar33 durumoms2 Bebek nıye rahatsız olsun sen olursan o ayrı ama bence kardesının dugunu durmalısın sonuna kadar
durumoms2 Kubrar33 yüksek sesten rahatsız olabiliyormuş bazı bebekler canım. Benimki olur mu bilemem tabi ihtimal ☺️
Pineapplee durumoms2 o haftalara daha gelmedim ama konsere sinemaya da gittim düğüne nişana da gittim uçağa da bindim hicte bir sorun olmadi 🤰🏻
Mrvyldrm1 durumoms2 canım o doğmuş bebekler için geçerli. Hoparlörü karnına dayamadığın müddetçe de sorun olmaz.
Songulll46____28 Pineapplee bende hep böyle düşünüyorum sen rahatsız olursan bebek d2 rahatsız olur sen rahat ve mutluysan sıkıntı yok bence rahat ol