yamacalimoms Bu akşam 30. Haftalarda giriş yapicaz inşallah Bebisler kaç kilo Hareket ediyorlar mı çok Ağrınız falan var mı hanımlar ♥️👀
AslanBebeginAnnesi yamacalimoms ben 30+5 im vallahi bebeğim iki dk bile durmuyor hiç mi uyumuyor bu çocuk anlamadım 🤣🤣😂😂
Melegimin_annesi yamacalimoms 33+5 Tam 2 kilo olmuş bebişim yalancı sancılarımız ağrılarımız oluyor malûm ağırlaşınca
Seymoshh yamacalimoms 30+0 da 1.548 gr dedi dr um.çok şükür benim bedebsel olarak sıkıntım yok ağrı yada kasılma vs şikayetşm yok elhamdülillah bebeğimse çok aşırı hareketli😵💫ilk oğlumda böyleydi çocukluğunda hareket ve yaramazlığından 7 düvdle namı yayıldı 11 yaşında ve hala aynı hız hareket devam ediyor iki kızımın sakinliğinden sonra 4.çocuğumun birde erkek olduğundan gelişi beni korkutmuyor değil😅
Fatma0090 yamacalimoms 30+1 bende canım ben riskli gebe 🤣 ağrı sızı hersey var erken gelmek isteyen benişim var serklajlıyım buarada ve baskı yapıyor dikişlerime kilo olarak da 29 haftada 1400grmdık umarım alırız 2kilo olmamız lazm erken dopum olursa 😑
yamacalimoms Fatma0090 2.200 bizimki ilk oğlumda bu haftalarda 2 kilo falandı, benimde erken doğum riskim varmış, rahim ağzında hunilesme var denildi, oğlumda da aynı sorunlar vardı 35+6 da doğurdum
Senazeynep34 Fatma0090 bende şekerden ötürü kilolu gidiyor canım. Bakalım normal doğum olacak mı onu merak ediyorum
gkbyza Ben de 30+5 teyim dün deli dana gibi tepişip kaburgalarımı yerinden oynatan kız bugün süt dökmüş kedi gibi ya çok hareket etmedi tedirgin oldum 😣 10 kez falan belki toplasan oynamıştır belki de
yamacalimoms gkbyza hergun aynı olmuyor ya benim ilk oğlumda ben çok tedirgin oluyodum hareket etmiyo diye bazen doktora gittiğimde oldu😂 ama bunda daha bilinçli yım
Fatma0090 Senazeynep34 şeker bende de var insülin kullanıyorum 8 ünite ile başlafık yetersiz geldi 12 ünite kullanıyırum suan dahiliye kontrolunde
Senazeynep34 yamacalimoms bana sadece diyet verdi canım. Meyve sayılı yiyorum ya da hiç yemiyorum. Ekmek tam buğday ekmeği 1 en fazla 2 dilim. Pirinç hiç yemiyorum, bulgur pilavı haftada bir gün belki yiyorum. Makarna vs yasak ama canım çok çekerse bı tabak yerim. Öyle yani canım
Guzelhayat 30.5haftaligim Sali günü gidicem doktora.kendimi çok kötü hissedoyorum bobrek agrilarim var idrar yolu enfeksiyonu var çok kasiklarimfa ağrı yapiyor doktora gidince bakalim ne yazicak nasil gecicek bu illet.dis agrilarim var kaburgami ezdim o çok kotu agriyor.basur çıktı…tuvaletden cikamiyorum artik bilmiyorum ne yapicagimi umarim erken gelmez.tek duam