Eyll06 durumoms2 1 gün kalacagımızı varsayarsak bence 2 tane hastane çıkışı 2 tane komple tulum yeterli gıbı
Ahsenmom durumoms2 5li 10lu olarak almadım ben. Tulum, şapka,eldiven, çorap, zıbın ve ona uygun müslin yaptırdım. Bu şekilde 3 takim koydum. Birde nohut battaniye koydum
durumoms2 Teşekkürler 🤗 ben fazla koymuşum sanırım o zaman ☺️ normal doğum olur bir gün kalırım diye düşünüyorum ama sezeryan olma ihtimalini de düşünürek fazla koymuştum. 🤭
durumoms2 Bez kaç tane koydunuz? Ben 10 tane koymuştum sonra bi arkadaşimdan duydum ki fazla kirletmis bebiş eve gidip getirmek zorunda kalmışlar. 20 tane koydum onu duyunca
Ahsenmom durumoms2 Araba ile gidiyoruz zaten nolur nolmaz diye bütün bir paket koydum. Anne Bebek çantasına 10 tane falan koydum. Paketli bir şekilde araba duracak
tezecikanne durumoms2 2 hastane çıkışı koydum biri 10lu biri 5 li birde zıbın alt üst takım yedek olarak koydum ayrıca hastanemiz tulum istediği için tulum koydum
Kubra_miray_szr durumoms2 gerçekten insan bilemiyor mesela ablam doğum yaptı orda bi bayan sezeryandi gazını çıkaramıyordu bağırsakları şişmişti hastanede 4 gün kaldı bu tür şeyler anlık başımıza gelir siz 2 takım alın yeter bir tanede boydan zıbın ne olur olmaz
durumoms2 Kubra_miray_szr fazlasıyla almışım ☺️ çantayı hazırladım kalsın bakalım inşallah fazla kalmayız 🙏
durumoms2 Kubra_miray_szr 35+5 canım ☺️ Ekim in 5 inde 40 haftamız doluyor ama beyimiz ne zaman gelmek isterse artık 🤗🥰