Minnakannesi21 Kizlar hamilelik nasıl geciyo😔 birbirimize destek verelim iki kat hamileliği hissediyorum sanki sizde öle misiniz?
Ysmn5836 Minnakannesi21 tek yumurtayiz canm 31+2 olduk bakalım daha nekadar dayanicaz agirlasdik anı kasılmalar geceleri ayaktayız full sağlıkla gelsinlerde minnaklarim ben razıyım herşeye 🙏
Sevvl Minnakannesi21 ben daha çok başındayım ikiz gebetim 2 aylık korkuyorum birine bişey olacak diye herkes riskli birine bişey olabilir diyor doktor bu stresle 9 ay geciremezsin diyor napicam bilmiyorum
Kmelikem1 Bende 13. Haftamdayim mide bulantım zirvede kendimi ağır hissediyorum sanki devamlı altıma kaciracakmis gibi bir his oluyor yürürken 😞 rabbim hepimizin yardimici olsun
Kmelikem1 Bebekdelisi canım progestan kullanıyorum fitil olarak onun enfeksiyona sebep olabileceğini okudum sanırım biraz o yapıyor. Ya bilmiyorum günler geçmek bilmiyor gibi geliyor şuan bana ilerledikçe kimbilir nasıl olacak
Minnakannesi21 Kmelikem1 25 hafta bitti inanın aşağıya yaptığı baskı dahada arttı sanki çıkacak başından beri sıkıntılı bir sürecim vardı zaten rabbim yardimcimiz olsun inş . progestani vajinadan kullaniyom bende bence oda idrar yolu enfeksiyonu yapıyor .
Kmelikem1 Minnakannesi21 amin canım sağlıkla en güzel zamanda doğsunlar ama tek gebelik çok kolaymış gerçekten asla kıyaslanamaz bile ilk hamileligimle..
Minnakannesi21 Sevvl inşallah bişey olmayacak cnm veren Allah ,Allah bilir bol dua et cnm . Bnm 15 haftada pıhtı ile kanama geldi tuvalette, dedim kaybettim plesenta aşağıda olduğu için kanama oluyormuş öyle söylediler .ins sağlıkla kucağınıza alalım bebislerimizi