Betusgani Bebeğim 23 günlük ama asla emzik almıyor, beni emzik gibi kullanıyor 😅 Nasıl alıştırabilirim ? Kolik bi bebek sürekli emmek istiyor onu rahatlatmak adına alıştırmak istiyorum 😩
hilalhanim Betusgani avent denediniz mi? Bibs markasında var ama onu sürekli yenilemeniz gerekiyor. Bu ikisi anne meme ucuna daha yakın. Uyku geçişinde kullanıyoruz bir tek avent alıyor
Yeniden-burda2 Betusgani bence alıştırın farklı farklı deneyin. Benim bebeğimde tutmuyor diye zorlamadım açıkçası. Emzik gibi kullanmadı ama ileri ki aylarında uykudan uyanıyor. Aç değil ama emmek istiyor.
Biroglanannesiii Betusgani Avent deneyin bir de benim bebeğim de 28 günlük bir tek onu alıyor başka emzik kabul etmiyor
Betusgani Yeniden-burda2 evet aynı durumdayız aç değil, gazı var çıkaramadığından emmek istiyor, yarım saat anca uyuyor kendi, o yüzden emziğe alıştırmaya çalışıyorum 😩
hilalhanim Betusgani biz ilk başta çok zorlandık wee ile başladığımız için kırkı çıkmadan avente geçtik onu tuttu uyku geçişinde onu veriyorum ben rahat ediyorum.
Betusgani 2koftemom çok zorluyorum sürekli deniyorum alıyor 5 dk sonra atıyor ağzından, daha çok hırslanıyor 😒
minnakannesi08 Betusgani benim kızımda öyleydi 40 çıktıktan sonra tuttu şükür ama simdi 2 yasina giricek bıraktirmak için uğraşıyorum 🧚♀️
2koftemom Betusgani deneme yanılma yolu cnm bebekler öyle baska emzik fln deneycksn bktın olmuuor sal gitsin