Oznur663 Kızlar ya gebelik şekeri çıktı bende şeker yüklemesinden sonra bende endokrinoloji bölümüne gittim doktor bana şeker ölçüm cihazı alıp evde olcmem gerektiğini söyledi bende iki gündür olcuyorum değerlerim 80-90 arasında değişiyor ben hiç anlamadim
Conger Oznur663 geçmiş olsun bende De çıktı takip ediyorum.açlık şekeriniz 90 yediğiniz ilk lokmanızdan bir saat sonrası 140 ikinci saat ise 120 civarında olması gerekiyor 😊
Oznur663 Conger değer aralıkları 70-140 onu biliyorum yani bende şuan takip ediyorum ama şuan normal degeler çıkıyor onu sordim zaten ben sizede geçmiş olsun
Conger Oznur663 yüklemeden sonra kaç çıktı değerleriniz benim birinci saat 210 ikinci saat 158 çıkmıştı diyetisyenle anca düşürdüm değerleri şu an normal gidiyor ama diyetisyenin verdiği listeye uyarsam uymazsam yükseliyor
Ozgeseker Oznur663 benim de birinci saat 169 ikinci saat 173 çıktı diyet yapıyorum 4 gündür açlık en fazla 85 tokluk 100 110 falan çıkıyor. Ne güzel sevinin diyetle düzelecek demek ki şekeriniz insülin ilaç falan kullanmak zorunda kalmayacaksınız inşallah ☺️