Derin_melis
Merhaba hamile anneler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik başladınız mı alışverişe nerede oturuyorsunuz bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu tetenoz aşısı oldunuz mu ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ?neler yiyip içiyorsunuz kaç kilo aldınız sohbet edelim biraz deneyimlerinizi aktarın lütfen 🤩ben Ankara da oturuyorum kızım olucak haftaya adı ve ayrıntılı ultrason var sizde durumlar nasıl tavsiyeleriniz neler ,😘
Gokce123
Tetanozu ilk defa duydum neden yapıyolar 20 haftalık hamileyim ayrintiliya haftaya giricem
Zynp19
Ya bişey sormak istiyorum sabah kalktığımda karnımın üst tarafında bi ağrı var ağrı gibide acıyı gibide kahvaltı bile yapamadım iki lokma yedim yattım halada yatıyorum ara ara geliyo gidiyo acaba karın çevresi büyüdüğünden mideye baskı mı yapıyo Kızlar bi yardımcı olur musunuz Bu arada 20haftalık olduk cinsiyetimizde kız
Aslikannnn
20. Haftadayım bu zamana kadar 4 kilo aldım. Tetanoz aşısını bugün sağlık ocağında oldum kolum ağrıyo hafif hatta, birde 24 . Hafta da olacakmışım. Detaylıya haftaya gircez, cinsiyetimiz belirsiz 😩ikilide erkek olma ihtimali yüksek öyle görünüyor dendi bi iki kere daha hatta aynı şey oldu .sonraki 16. 18 . Haftalarda kontrolde bişey göstermedi sırtını döndü yada uyuyodu sakladı . Doktor göstermediğine göre kız herhalde dedi haftaya detaylıyı bekliyoruz netleşmesi için. Haliyle alışverişte başlayamadı şimdilik sadece bakıp uygununu bulmaya çalışıyorum bu şekilde.