yagmur_s _ozlmm ay bizim de geldi mi acep 🤦🏻♀️ muayene hadi neyse de doğuma gelmemiş olsun ya gerçekten yıldım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
_ozlmm yagmur_s Bence doğuma da gelmiştir çünkü geçen sene Ağustos ayında hamileydim doğum ücreti sorduğum da söylemediler Eylül de genel zam gelecek fiyatlar değişecek diye muhtemelen bu sene de gelmiştir
_ozlmm Rapunzelinanasi Ay ne güzel ben muayenehanesine gidiyorum doktorumun o yüzden doğum paketi vs alamıyorum
Rapunzelinanasi _ozlmm özel muayenehaneler de o yönden sıkıntılı galiba. Yoksa doğum paketi çok avantajlı gerçekten
_ozlmm Ozlmalbayrak Ben de İstanbul dayım 500 ödedim dün 😂 merak ettim siz nereye gidiyorsunuz gayet iyiymiş
Mel05 Ozlmalbayrak malesef burda ozel hasdane yok. Ozel kadin dogum muhaynesi. Ya devlet hasdanesine yada ozel dok.gidiyoruz.
Ozlmalbayrak _ozlmm Bağcılar medicine hospital hastanesine gidiyorum hatta hayat sigortası ile bazen 110 lira bile verdiğim oluyor
Rapunzelinanasi BBuseY ben Şubat ayında 6.600 e almıştım. 2 gün önce onu da sordum 13.000 dediler 🤷🏻♀️
ftmdyn22 _ozlmm ben ilk gittiğimde 4 haftalık hamileyken 170 ödüyordum şimdi 24 haftalık hamileyim 280 TL ödüyorum her ay gittiğimde fiyat yükseliyor 😏