_ozlmm Kızlar bugün kontrolüm vardı vee ne öğrendim muayene ücretlerine zam geldiğini 🤦🏽♀️ Valla ben çok sıkıldım bu zam olaylarından ister istemez canım sıkılıyor zam duyunca Allah bilir doğuma da gelmiştir zam kim bilir o kaç oldu
Eldgrn _ozlmm deme be subata kadar biz babayı yedik desene off yeni gitmedim 2 buçuk hafta sonra gidicem en son 220 veriyorduk kaç oldu ki acaba ya
Cgdm34 _ozlmm bızımkıde zamlanıyor ama o cevrede de en uygun muayene ucretı yıne bekım gıttıgım hastane bıde doktorumdan cok memnunum hangı hstanede olursa olsun yıne ona gıderım 😌benım muayene ucretın 470 ama eşim emnıyet personelı oldugu ıcın 375 odüyoruz bakalım nokacak ılerleyen gunlerde
Mysaa _ozlmm ben doğuma giderken ödeme yaptığım gün Zam olduğunu öğrendim şaşırmıyorum yani o nedenle 😀😀
_ozlmm Eldgrn Valla bize 50 TL zam gelmiş bende 350 TL ile başladım şuan 450 tl oldu iki kere zam yedik 🤦🏽♀️
Eldgrn _ozlmm ben de 170 ile başladım ondan sonra 220′ye çıktı sonra 230 tabii benim anlamadığım ben doktor değiştirdim aynı hastane bundan önce gittiğim doktora 230 olmuştu 220′den yeni geçtiğim doktor 220 devam ediyordu şimdi gene olmuştur 260 en az veya daha fazla off off valla
_ozlmm Eldgrn Olmuştur valla canım her şey pahalanıyor bizim doğum ekim de az kaldı ama hiç de demiyorlar hadi bu sefer zamsız olsun takipli hastasınız diye 😂
Ormanmeyvelii Valla yeni sezon bebek kıyafetlerine Baktım 250 liradan başlıyor. Daha dün elektriğe doğalgaza zam geldi %20. Gittiğim hastane 150 liradan 230 lira olmuş daha bir sürü şey var bilmiyorum 🤷♀️ sonumuz hiç iyi değil rabbim hepimizin yardımcısı olsun
_ozlmm Ormanmeyvelii Kesinlikle öyle bugün bebek deterjanı aldım 80 TL idi ne yalan söyleyeyim oturdu içime 😂 Öyle valla rabbim sonumuzu hayır eylesin
_ozlmm Cgdm34 Bende doktorumdan çok memnunum o yüzden sesim çıkmıyor zamlara ama yine de koyuyor insana her gün zam gelmesi her şeyin pahalı olması
Aleynaerayy22 Mysaa Doğumdan bir ay öncesinde falan parayı ödemek için hangi fiyatsa anlaşma yapmıyormuyuz yoksa yatış esnasında mi veriyoruz parayı 🤔