Anneadaylari34 6+1 de gittim kalp atışı yok dedi haftaya tekrar gel dedi inşallah duyarim aynı durumu yasayan varmi duyarmiyim sizce tecrübeleriniz neydi bu konu hakkında? Bi düşügüm var ve herseferinde çok korkuyorum
bv187 gstetik Papatyaa_01 Seyma06 Vera09 Anneadaylari34 Kızlar peki beta artışınız haftalara göre nasıldı yada keseyi gördüğünüzde kalp atışını duyduğunuzda
Anneheycani Vera09 canım senin postlarını hemen hemen hep görüyprum baya bilgilisinde sanırım bu konularda yunurtlama zamanı da beta artışı görülüyomuş bu konuyla ilgili bilgin varmı yani gebe olmasan bile yumırtlama döneminde beta artışı oluyormuş
Papatyaa_01 Allahın izniyle duyarsınız inşallah 🤲 biz 6+1de duyduk 6ve 8 hafta arası duyulur demişti doktor
Seyma06 bv187 benim ikinci gebeliğim olduğu için heralde artışa bakılması adetimin 5 gün gecikmesiyle kan verdim 1662 çıktı daha da bakmadılar
Anneadaylari34 bv187 keseyi ve benegi gördüm 5+4 de , 6+1 de tekrar gittim kalp atisini duyamadim perşembe tekrar gidecem ozaman 7+0 olucam inşallah duyariz
Papatyaa_01 bv187 ben hamileliğimi 5.haftamda öğrendim 7829du bi daha baktırmadım betaya doktor iyi bu değer demişti
bv187 Seyma06 teşekkür ederim canım benimde sanırım geç döllenme oldu adetim üç gün geçti 35 iki gün sonra da 100 endişeliyim
Seyma06 bv187 canım tahlil değerleri bazı yerlerde farklı olabiliyor ilk gebeligimde 172 ile öğrenmiştim inşallah artar canım kalbini ferah tut
Sude01 Anneadaylari34 Bende Kalp atışını 7 haftallikken duymuştum bir problem olmaz korkma icini ferah tut inş sende duyarsin Bol dua et☺️🙏
bv187 gstetik bi sorun olmadı ve ultrasonda göründüyse gerek kalmıyor zaten Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah