Mervus Kızlar Ali Benian da detaylıya giren var mı? Bir kaç özel yer ile görüştüm radyolog bakıyormuş,perinatalogun baktığı yerlerde biraz fahiş fiyatlı kafam biraz karıştı açıkçası. Ali Benian’a muayene olan var mı ? Nasıl geçiyor kaç dakika sürüyor ve memnun kaldınız mı ? 😊şimdiden teşekkürler
Serap60 Mervus bn burda bikc arkdstan duydum 15 dakka suruyo sormadan bisey demiyomus ama sorun olp olmdgni soyluyomus bnde gdcm oraya insllh haftami bkliyorum
Gizem1504 Mervus Canım gittim ben 25 dk falan sürdü ben soru aordum daha önce gidenlerden bilgi alarak ama bilgili bir doktor cinsiyeti falanda söyledi tek sıkıntı randevu saatim 2 saat geçti
Hmervekara Mervus evet bende gittim 25 dk falan sürdü drdan çok memnun kaldım soru sorunca cevap veriyor evet fakat sonunda hepsini açıklıyor bir sıkıntı olsa söylüyor 125 lira ücreti
Mervus Serap60 ben de kararsız kaldım birazcık anlatsın da istiyorum açıkçası 🙈 ama güvenilir bir doktor olduğunu duydum ben de muhtemelen ben de gidicem ama yine de sorup detaylı bilgi almak istedim🙂🙃 inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
Serap60 Mervus insllh canm 😉😉 doktor sormadan bilgi vermiyosa bizde surekli soru sorariz yanii sıkıntı yok o zamanda mecbur cevap verecek 😂😂😂
Mervus Serap60 ya doğru diyorsun canım benim çekiniyordum biraz ama attım baya baya o hissimi sonuçta öğrenmek en doğal hakkımız 🤣🙈😍
Mervus Gizem1504 yaaa teşekkür ederim canım 😊 ben de sormaya çekinen biriyim acaba dedim açıklamazsa ben sorabilir miyim insan doktor yanında heyecan yapıyor malum🙈 Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın evlatlarımızı❤️
Serap60 Mervus aynen valla bnde alstm artik mecbr merk ettmklermi soryorm ama 5 soru sorcksm 3 nu sorup 2 sni unutym heycndan bianda bebegi grnce heycndan hrsyi unutym vlla 😂 kac haftalksn sn cnm
Mervus Serap60 ben de öyle canım ya bi panik yapıyorum ki sorma not ediyorum artık resmen giderken 😂😂😂 18 haftalığım canım sen 🙂