duygulutas Kızlar yatış verdi doktor suyum çok azalmış. Ciğer geliştirici vuruldum yine… bebek 32+4 haftalık kilosu 2060 gram dua edin gelmesin duanıza ihtiyacım var bi mucize olsun suyu artsın evime yollasın:( 2 yaşında bi kızım var aklımda hep onda🥹
benimmdunyamm duygulutas Allah yardımcın olsun günde 3 litre su iç deveci armudu suyu iç havuç suyu iç bol karpuz ye artar suyun
Ayse1608 duygulutas Seni o kadar iyi anlıyorum ki 😞 Allah yardımcın olsun inşallah her şey istediğin gibi olur hayırlısıyla 🙏🏻
duygulutas benimmdunyamm çok teşekkür ederim bol bol havuç suyu ve su içiyorum, armut yiyorum inşallah işe yarar🙏🏻🌸
Ayse1608 duygulutas Şimdilik gelmedi 27lerde suyumun azaldığını söyledi doktorlar.Şimdi suyum az bebeğin gelişimi geri benim rahatsızlıklarım var ve bir oğlum var aklım bir yandan da onda🥹 İnşallah zamanında sağ salim bebeklerimize kavuşuruz canım içini ferah tut🌸🙏🏻
Muallime_97 duygulutas havuç suyu deneyin bence benim.de 34 te çok azdı bi hafta yattım hastane de çıkınca havuç suyu içtim şu an çok şükür 39 a giricez suyu yeterli dedi doktor
Muallime_97 duygulutas hadi ya aslında ise yarardı ben sabah akşam içtiğim halde çok artmıştı hatta sekerim cıktı Bol bol su ve sulu şeyler o zaman inşallah vaktinde gelir evladiniz
duygulutas Muallime_97 valla bende çok içtim ama bilmiyorum bol su da içmeye çalışıyorum inşallah vaktinde gelir canım hayırlısıyla sağlıkla🙏🏻🥹
duygulutas Ayse1608 rabbim size de şifa versin sağ salim bebişlerimize kavuşuruz inşallah zamanında gelsin miniklerimiz🥹🙏🏻🌸