EmineDefneGokce İlk kızım Defne Mira. Tüm önerileriniz benim için çok değerli gerçekten . 2. Kızıma isim bulamıyoruz . Lavinya istedim fakat eşim sıcak bakmıyor. Bende üstelemedim . 🥲başka ne olabilir 🥰 İlla Defne Miraya uyması gerekmiyor bu arada 💕
Gurbetkusu_43 EmineDefneGokce İlk kızımın adı 🌸Zeynep Mina🌸 İkinci kızıma da kavuşmamıza çok az kaldı ona da 🌸Ebrar Minel🌸 ismini koyacağız inşallah.
TinyBabys EmineDefneGokce İpek Erva çok beğeniyorum ☺️ Gülce, Karaca, Benan beğendiğim isimler arasında. Ben de ikinci kızım için isim arıyorum. İlk kızım da Eslem Hifa ☺️🥰
EmineDefneGokce Barlas_mom Ela dedim. Ofiste çalışan bir abisinin kızının ismiymiş olmazmış 😂 Gökçe çok güzel 🥹 listeme aldım
EmineDefneGokce Oznurozdemir ilk kızımın 4-5 ay boyunca adı tuanaydı 😂😂😂 çok güzel gerçekten . Noldu da vazgeçtik İnan bilmiyorum ama listemde 🥰
Gurbetkusu_43 EmineDefneGokce Çok teşekkür ederim darısı kazasız belasız sizin kavuşmanıza inşallah 🥰😇
Aycha TinyBabys Merhaba, Esin Hira, ilk kızınızın isimleriyle uyumlu olabilir diye düşündüm, naçizane.
Hulus EmineDefneGokce deren, demre geliyor bide aklıma 🤭 ah bu eşler benim eşimde masal dedi bir daha asla degistiremedim halbuki normal şartlarda hep ortak karar veririz ama kızımın adı masal olacak dedi konu kapandı bizdede 🤷🏻♀️
maman-es Duru, İnci, Mihra, Zümra, Su Meyra, Elizan çok güzel isimler var Allah yardımcınız olsun 🙋🏻♀️ Kulağa hoş gelen isimlerden bazıları bence, ben daha çok klasikçiyim Ayşeler Zeynepler severim 🤗