Biranneikibebe 2 ağıstosta kürtaj oldum takiben 15 gün lekenlenmem devam etti 29 ağustosta regl oldum çok karmaşık geçti bir ayım sonrası nasıl devam edecek bakalım :) regl üçüncü gün betam 8 küsür çıktı henüz sıfırlanmamış
hnd6004 mimar_anne adetime 3 gün varken beta 3.39 çıktı negatif diye umursamadım ama şuan günlerim geçincede aklım karıştı
Yusufayazin__annesi hnd6004 canim bende ilacla dusuk yaptim 30 gün sonra ilk adetim oldu 2 inci adetim de 28 gunde oldum ama düzensizlik normal galiba 1 2 ay olmasi
hnd6004 Yusufayazin__annesi normalde benim hep düzenli olurdu, ilk adetimi de 30 günde olunca normale döndü sandım ama şuan olmuyor aklım karışıyor
Momy_eyyuptalha hnd6004 kürtaj sonrası düzensiz olması doktor normal demişti doğum kontrol hapı kunlandim 3 ay düzene girmesi için gebelik düşünmedim tabi
Momy_eyyuptalha hnd6004 dediğim gibi tam 50 gün sonra oldum kürtaj sonrası kanama ve leke tarzında 20 gün sürmüştü bende kürtaj resmen vücut dengemi bozdu😂
hnd6004 Momy_eyyuptalha sizinkisi daha farklı olmuş ben 30. gün öldüm bu ikinci adetim gecikme var, günüme 3 gün varken beta baktırdım 3.39 çıkmıştı anlamadım bir şey 😂
Momy_eyyuptalha hnd6004 biraz daha bekle tekrar beta hcg yaptır rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️🙏🏻