16esranur 2prensesannesiiii sağlık ocakları yapmıyor canm hastanede de hemen çıkmıyor bi kaç güne çıkar
durumom2022 2prensesannesiiii bizim burda üniversite bile yapmıyor şehir hastanesinde var sadece yanlış hatırlamıyorsam 15 güne çıkmıştı sonuç dış merkez laboratuvara gidiyor
Barlas_mom 2prensesannesiiii Ben en son eğitim araştırma hastanesin de yaptırmıştım genel kontrol için gitmiştim doktor ona da bakmıştı o biraz daha geç çıkıyor diğer kan tahlillerinden
Sinemberkehan 2prensesannesiiii Bazı labaratuarlar 1-2 saatede çıkarıyor. Ben öyle etmişdim Mersinde 2 saate çıktı
2prensesannesiiii 16esranur 😂😂😂 bizim sağlık ocağı yapıyor sıkıntı yokta bu testi yapıyorsa progestron testimi yaparken amhya da baktıracaktım😢
Sinemberkehan 2prensesannesiiii mersinde düzen labaratuar var canım. 400 tl yaptılar. Sonuç 1 saate elimizdeydi
Biranneikibebe Tekrarlayan düşük için gittiğimde doktorum hormon lupus vs testler arasında yapmış amh benim devlet hastanesinde yapıldı tahlillerim
Biranneikibebe Yaşım 38 benim yaşla ilgili mi gerek duymuştur bilemiyorum tabi 21 ayda 4 kaybım son kürtajımı bir ay önce oldum