nonparisienne Birisi dürtüyor gibi, çok kuvvetli değil normal hareketler. Bazen bi tekme bi yumruk çakıyor ben afallıyorum noluyo diye öyle kuvvetli, ama günde 1-2 oluyor hep olsa insan işini gücünü göremez 😅😅
Rapunzelinanasi Tubikmom ay benim pamuk kızım çok kibarcık 😂 çok yavaş, sakin hareket ediyor. 34 haftalığız ama hiç öyle sert tekmeler falan yok yani sadece kayıyor gibi. Tekme de atıyor ama onlar da yavaş 😂 tembel minnoşum 🥹
Tubikmom Rapunzelinanasi ah erkek bebişler🥲 doğası gereği olması gerek kızlar her zaman bir matmazel efendim😂
Prensannesiiiiiii Rapunzelinanasi benim oğluşum da öyle kıyamıyorlar galiba bize çok nadir sert bir şekilde tekme atar geneli çok sakin
Aylin355 Tubikmom bende 16. Haftadayım hareketini hissetmek istiyorum ama hareket ettiğinde acıyor mu nasıl bir his nasıl anlicam merak ediyorum
Tubikmom Aylin355 20. Haftada hissetmiştim ben, acımıyo kesinlikle sadece biraz gıdıklanıyor gibi 😂 ay diyorum bazen 😂😂😂
Deletedmom_72 Tubikmom üzgünüm ama annecim aynı canavar gibi hissediyorum 😄karnımı delip çıkacak zor tutuyoruz
-MinikveAnnesi- Tubikmom su yüzüne çıkan yunus ya da balina gibi karnımı şekilden şekile sokuyor oğlum sığamıyor artık 😂
Asasasas Sanki ayağına pike dolaşmış da onu düzeltmeye çalışıyor, düzeltemeyince çılgıncasına ooff der gibi tepikliyor.. bi düzelemedin be pike.. 😗