Sumeyyeabdi Kubgkm ya maslallah canim ne gzuel oglumda 13 kilo almıştım bakalım kız da kac kilo olacak 🥰😃
Meltemms Brcavsr canım forma git 3 çizgi olan yeri aç resim yükle diyor tıkla ona galeriden seç yüklenince kopyala yazıyor altta linki kopyala bu sayfaya yapıştır görselde eklicem kafan karışmasın
Sumeyyeabdi Kubgkm son aylar iyice sistiydim bide kaşıntı oldu bacaklarda ödem den sağlıcakla gelsin bebisler bebislerimiz kilo alsin onlara yarasın yediklerimiz🥰
Baktug Elifderin34 ağzı olan konuşuyor bende kilo almadım doktor yedıgın dırek bebeğe etki edıyor daha güzel dedı boşver hersey yolunda merak etmeyin de geç
Hatice145 Eldgrn bende 15 haftaligim ve benimde hic karnim cikmadi normal mi acaba bende kendi kendime acaba iyi beslenemiyorumda o yuzden tam gelisemiyormu diye dusunmeye basladim acikcasi
Eldgrn Hatice145 yok canım zaten çoğu kişinin 20. Haftalarda çıkıyor çıkmasa da iç karınla alakali büyük ise geç çıkıyor küçük ise hemen gösteriyor kejdinj
2Meyve- 9+0 şuanda ❤️ 2. Ayım bittiğinde çektimistim bu resmi . Benim hemen belirginleşti ikinci gebeliğim ❤️ kendime sıfır kilo aldım hatta kilo bile verdim çünkü hala birşey yiyemiyorum 😭
momofprincess1221 Kubra_miray_szr bencede öyle , nekadar kg almazssan saglikli beslenirsen bebek icin faydali
Kubra_miray_szr momofprincess1221 kesinlikle öyle kendimden biliyorum çünkü şimdi 37 haftaligim.yine bebeğin kilosu çok iyi göbek hiç yok 😊😊😁😁
Patricia Rukiye24 17+6 yım sn benimki görsen 8-9 aylık dersin. Maşallahın var çıktı iki haftada falan deme nazar değdirmr ne güzel az kilo alıp doğumdan sonra verirsin hemen biz artık iyi bir diyetisyen aramalıyız😂😂
Rukiye24 Patricia ayy amann takmıyorum zaten almak istiyordum hatta kaldın bi 7 kilo falan bile istiyorum 😀
Stella_0 12Kbra12_ Bende 2 uygulama var happy photos ve bebek resimleri diye. Ben genelde bebek resimleri isimli uygulamayı kullanıyorum 😊