Elifderin34 Krnn1 bu insanlar neden böyle saçma sapan yorum yapıyor ki anlamıyorum demek ki göbeğin çıkmaması ile bebeğin kilosunun hiç alakası yokmuş çok şükür sağlıklı bebişinizde 😍
sevil42 elmaserkc21_ Karnım ve kalçam eşit oranda büyüyor birbirleriyle yarışıyorlar 29 haftalığım bu arada ikiside çok büyüdü
Gyuli_ckimi Arkadaşlar 30+4 teyim göbekten konu açılmışken benim çok sert ya bu normal mi acaba böyle dokunuyorum hiç yumuşak değil içe bile egilmiyor pek. Benim haftalarimda olanlar sizlerde durum nasıl
Ada-1712 Meltemms  15+2 selamlar 🤩 minicigiz daha 🥑
minik_koala_ve_annesi Meltemms tesekkur ederim canim benim.insallah burada bebeklerini kucaklarina almak icin gun sayan anne adaylarimiz saglikla sihhatle almayi nasip etsin. Bebek isteyen bunun icin ugrasan guzel.kalpli kadinlarimizin da kucagini bos birakmasin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Patricia Rukiye24 17+6 yım sn benimki görsen 8-9 aylık dersin. Maşallahın var çıktı iki haftada falan deme nazar değdirmr ne güzel az kilo alıp doğumdan sonra verirsin hemen biz artık iyi bir diyetisyen aramalıyız😂😂
ZelihaAcarrr Elifderin34 hiç moralini bozma benimde 25 den sonra bırtladı göbeğim. Öyle söyleyenlerinde cevabı ver bidaha söyleyemesinler
Elifderin34 ZelihaAcarrr yaa teşekkür ediyorum allah razı olsun bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍