Meltemms beyzzsenturkk teşekkür ederim canımm ☺️ Bendeki 34 beden paçaları uzun biraz bol geldi yaptırdım hamileliğimin başında almıştım suan 60 kiloyum artık zorluyor giyip çıkarırken yakında olmaz ama iyi idare etti
Gulsumyaman Meltemms iyi olsunlarda göbek büyük olsun küçük olsun önemli degil 🥰 erkek benim senin cinsiyeti ne 😊
Papatyamm1 Meltemms ben 34. Haftadayım ama göbeğim fazla büyüdü ya bebek haftasıyla uyumlu aslında geçen NST ye girdim ordaki bayanlara bi baktım sanki 6 aylık gibi karınları. Benimki niye böyle büyüdü anlamadım 😅
Elifderin34 Meltemms ne güzel demişsiniz allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍
ru_kisss 18+2 yiz tokken durum bu açken hiç yok eşim dahi şüpheye düşüyor gerçekten hamilemiyim diye 🤣🤣🤣
Kubrar33 ru_kisss Benım kuzenın esıde 28 hafta aynı sızın kadar gobegı bende aynıyım ama baya var gobus kuzenımde benı gorunce doktora sormus esımın hamıle olduguna emınız dımı dıye🤣
Meltemms Kubrar33 hahahay ay çok güldümmmm 🙈🙈😂😂 Yapısal bu işler olsa çok deniyor olmasa yok 🤦🏼♀️ Ortası yok 😍
ru_kisss Kubrar33 benimde annem bugün başka doktora da gidelim çocuk iyi mi yoksa zayıf mı öğrenelim diyor ki 3 doktora gözüktüğüm halde 😂😂
ru_kisss Meltemms maalesef insanlar olmayınca bir sorun arıyorlar herkese göre ben yemiyorum aç bırakıyorum 😅