Nefes22 12 gün önce reglim bitti 10 gün önce lekelenmem oldu belki yerleşme lekelenmesidir diye azcık seviniyordum taki bugün karnım ağrımaya başladı be regl oldum. Yani 10 gün sonra tekrar regl oldum bu ne ya?? :(((
Portakalcicegi Nefes22 hamile kalmadan bir önceki ay benimde öyle olmuştu canımm hatta doktora gittim hemen ve yumurtalıklarin çok büyümüş gelişmiş ve çatlamış demişti. İlaç falan kullanıyor muydunuz onun öncesinde regli için falan ?
eylulmihrasmom Nefes22 ben de mayısta kürtaj oldum kürtajdan tam 2 ay sonra adet gördüm. Adet görmeye başladıktan sonra 10-15 gün arayla adet olmaya başladım insallah gelecek ay biz de hamile kalır 😔🤲🏻
Mehtap_ali Nefes22 bende senin gibi ilk defa öyle oldum sonra doktora gittim doğum kontrol hapı verdi bir ay kullan dedi kullandım bittiği gibi korunmasız ilişkiyle hamile kaldım hemde ilk denemede darısı senin de başına inşallah 🤲😬
Nefes22 Portakalcicegi Ay inşallah ben de önümüzdeki ay hamile kalırım. İlaç kullanmıyorum en son 7 ay önce aşılama oldum ama tutmadı bi daha da doktora gitmedim
Evin45 Nefes22 canım bende 21 aralıkta adet olduktan sonra 2 ocakta tekrar adet oldum adet düzensizliği diye düşünüyordum ilk defa başıma geldi 2 şubatta adet olmayınca test yaptım 5 haftalık hamileymişim