cansualisa sliya30 birde bunlar 3 takımda yolda geliyor sen hesabını yap artık birde İçimde kızıma bir takım aldım pijama lcwdennn kupon kovala kuzum
mommysbrids sliya30 pahali ama adina organik yazdiklari icin degil 4 bin 14 binde olsa organik nasilsa diye alacaklar var bilemiyorum bende hepsini pamuk aldin ama bu kadar tutmamir ve daha fazlasini almisimdir
Fatma0090 sliya30 suan sadece alt ust takımı 100 150 ye veriyorlar 😑 ebebek ve civile mi baktınız ben ordan yapmıştım alışverişimi ama gecen sene yapmıştım ikizlerime hamileydim
Deletedmom_33 sliya30 ben geçen sene aldım bebek arabası, beşik ve kıyafetler o kadar tutmuştur daha 1 yıl oldu veya olacak. Gerçi 130 a aldığım hastane çıkışı şuan 300 küsur
Elaeyl Bence normal panço da bir tulum 200 300 lira hastane çıkışı 400 500 Benim de ilk gebeligim neyi nerden nasıl alcam bilemiyorum Çok pahalı
Hatihati sliya30 normal tutarın iki katını ödemissin ama.Marka ve organik ürün satan biyerden aldıysan normaldir.
Aysegulccc sliya30 ben sadece kıyafetlerine 5 bin küsür harcadım hatta daha fazla da olabilir valla şaka gibi. Diğer eksileri demiyorum bile 🫣
sliya30 Cen-net yok kızımda da giydirdim acımadım kullanıyoruz sobumta zaten KIYAFETLER senelerce giydiremeyiz ki
sakinim_tmm sliya30 çok çok pahalı ama kendiniz diyorsunuz zevkim değil diye e o zaman hiç söylenmeyin pahalı mı diye bariz pahalı..
sakinim_tmm sliya30 aynen tercih meselesi ben biraz indirim takip eden kisimdayim o kadar para vermem çocuk kıyafetleri hemen küçülüyor