Nurcantas65 Çok pahalı nerden aldınız acaba.Ben de pamuk aldım hepsini ama bu kadar tutmadı,Beşik araba puset,mama sandalyesi ve b. Set halinde onları bile 3200 e tamamladım.
Nazendehanim sliya30 bana pahalı geldi 🤷 organik kumaşın özelliği ne bilmiyorum neye göre organik ya da organik olduğu için pahalıdır. Benim baktiklarim pamuk genelde ve bu fiyat tutmuyor tutmaz yani 😅
Ahsenmom sliya30 Hepsi pahalı tatlım. 10lu hastane çıkışı 800-900 den aşağı yok iyi bir mali olan 🙄😑 tabi organik 3-5 daha pahalı
Bebisscann sliya30 valla ben normal markalardan almıştım, baya tutmuştu, organik felansa daha pahalıdır yani..
sliya30 Yagmurrr98 bende almadım hesap yapıyorum bu hafta çıkıcaz kıyafetleri almaya… Daha bunun beşiği kişisel bakım ürünleri var…. Bebek arabasını aldık bi
Cen-net Ben bu saydiklarinizin çok daha fazlasını İnternet sitelerinden farklı yerlerden yarı fiyatına aldım hastane çıkışlarını 40 çıktıktan sonra giyemeyecek organik olmazsa üstünden kaçmaz ki yazık dünya para
Yagmurrr98 sliya30 30 haftalık olana kadar bekleyim diyorum bende ama bı taraftan da bı bebeğe ne alınır onu bile bilmiyorum kafam iyice karışık canım liste yaptıysan benimlede paylaşırmisin ?
Sevval4 Bu aldıkların sana yeterli gelemeyecek ama canım o yüzden bu kadar şey için o fiyat çok fazla. Kundak ve zıbınla bitmiyor sadece. E bebekteki zıbınlar 25 TL civarında ve gayet kullanışlı 1 yaşında bebeğime hep onları kullandım. Ve o kadar çabuk büyüyorlar ki kullanmıyosun hele hastane çıkışlarını sonra bu fiyatı verdiğin için pişman olursun . Bütçe meselesi tabi paran çoksa alabilirsin. 😊