Esomami DilaraNefes senin crl yaziosa onun olcumu yok fakat googleden 70ler normal degerde suan senin bebis canim
DilaraNefes Esomami hımm anladım canım bide ikili tarama testinde şu var bende 13 hafta 2 gün 14.09.2018 deki 74.0 mm crlden felan o olabilir mi
Esomami DilaraNefes onu bilemiyorum canim ama ufak oldugu icin yazilmadi sanirim o kagitlarimda evde suan bakamiyorm
Cansutkbs Çocuğum dev adam çıkıcak. Sanırım ahahah😂😂 ya o zaman diğer hasta dan kalmış olabilir hayırlısı bakalım diğer randevu 15 gün sonra o zaman sorarım 😄💞💜tşk ederim hepinize
DilaraNefes Esomami bişey daha söyleyebilir miyim rakamlar büyüdükçe mi boy artıyo yoksa azalması mi lazım 😂Anlamadım
Esomami DilaraNefes crl olarak degil fl yazicak benim 3.47 misal 22 haftaliken :) flde yukselio tabiki
Cansutkbs DilaraNefes hahahahaa😂 ay çok saçma yaaaa ya çok uzun çıkıyor ya da çok kısa ama doktor uzun boylu bebeğimiz dedi hayırlısı bakalım 😂🙏
Dilekkkk Cansutkbs valla çözemedim ama hayırlısı 🤣 ben her seferinde doktora soruyorum ultr kağdını vermeden bakıo söylüyor bana