HeyMommy Bahar0101 2 gün önce gittik daha 24+4de 735 gram ölçüldü. Ama neden bilmiyorum doktorum boy ölçümü alamıyorum diyo. Bacak boyunu ölçüyo sadece 🤷🏻♀️
InsaneGirl Srdm 24+3 te gıtmıstım detaylıya 30cm 692 gr bebek 4 gun onden gıdıyor seker yukleme zamanına kdr meyve ve bı cok seyı yasakladı sızinki bnmkınden daha da buyukmuş sıze bısı demedımı
nilsmomy Bahar0101 bebiş kilo alsın diye yemiyorum hep acıktığım için yiyorum valla 😅 ne bulursam yiyorum zaten iştahım açık baya 🫠🫠
Srdm Bahar0101 normal yiyorum 29 haftalığım 4 kilo aldım henüz kendim sadece gece acıkmalarında yemek yememeye dikkat ediyorum 😃
Bahar0101 nilsmomy ben ilk 4 buçuk ay su bile icemedim doğru düzgün ondan sonra Allah ne verdiyse 😂🥲 o yüzden sordum🥰
nilsmomy Bahar0101 bende 17. Haftadan sonra rahatladım öncesinde bende yiyemiyordum aylarca sadece kaşarlı tost yiyebilmiştim🥲🥲
Srdm InsaneGirl hayır bir hafta önde çıkmıstı ve suyum normaldi şeker testi de yaptırdım normal çıktı herşey
InsaneGirl Srdm doktoruma sormayı unuttum seker testı kaçıncı haftalarda yapılıyo bana 50 lik verdı saglık ocagında yaptırırsın demıstı