Duyguynrky Elons bence buna takılmayın dikkatimi çekti de hep bu tarz konular açılmış. Kişiden kişiye değişir bebeğin boyu kilosu. Doktorun normal dediyse buraya göre değerlendirme yoksa kafayı çiziyorsun acaba bakamıyor muyum beslenemiyor muyum filan o yüzden hiç bakma benim bebeğim 1 kg ken burda aynı haftada 1.8 olanları görüp çok ağladım 😁 ama 38+6 da 3.360 doğurdum zayıf değildi çok şükür
Bskrt busra4161 22+2 az önce çıktm doktordan 31 cm 645 gram dedi, bir hafta öndeymş ama Süt, ceviz kaşar peyniri ve muz yiyorm her gün doktorum onun etkisi diyor Ve yemekten sonra sol tarafa uzan diyor bana daha iyi oluyomuş besin geçişi
Gamzeli Her bebek aynı değildir burada kıyaslama yapıp düşük kilolu bebek annelerini üzmeyin lütfen doğal olarak hamilelikten dolayı bi duygusallık geliyor anneler üzülüyor. Bebeğin kilosu, anne ve bebeğin yapısal durumuna göre değişknlik gösterir.
Sevtapmurat Benim tosbam 30+5 te gittik en son 43 cm ve 2040 gr dı bana da uzun olacak gibi geliyor nasıl çıkaracağım bilmiyorum 🤣
busra4161 Bskrt genel olarak bnde onları hergün tüketiyorum ve sola yatıyorum ama yok bebek kilo almıyo