yksl-mert68 Meraba kızzlar kızıma şu çeketden yaptımak istiyorum aldığınız veya yaptırdığınız bi kişi veya link fln varmı ya şuanda herkese güvenip sipariş veremiyorum 😥
nilsmomy yksl-mert68 bende anneme ördürdüm aynısını çok beğendiğim için 😂 ama instgramda satanlar var galiba sayfa ismi bilmiyorum da
yksl-mert68 nilsmomy Kızlar öyle herkese güvenip sipariş veremiyorum ki hani sizin ettiğiniz binyer fln varsa bnde orda edim dedim😟
TinyBabys yksl-mert68 internette çok pahalı. 250 - 300 civarı diyorlar. Aynısını kızıma 2 ipten ördüm. Kalın şişle yapınca 2-3 günde bitti. Yazık verilen paraya.
yksl-mert68 TinyBabys Evet kuzum çok pahalı kendimiz yapsak daha iyi olur ama 13 aylık kızım var bide 13 haftalıkda hamileğim yapabilirimiyim yetişe bilirmiyim bilemiyorum ama denesem olur 🥰
Kbralyaa İnstagram yelizinhırkaları sayfasına bakabilirsiniz birebir kullandım ürünlerini çok güzeller renk uyumu vs.
yksl-mert68 cerenarslan11 Ay ne güzel allah minik bebeğine giyidirmeyide nasip etsin inşallah canım😍🤲🏻👼🏻
-Papatya- yksl-mert68 hiç para düşünmedim valla cnm. İpleri falan ne kadar bilmiyorum istersen ipin fiyatını galan öğrenirim ona göre söylerim. Öyle 200-300 falan demem. Burda sormuştum pahalıydı ip aldım ördüm 😁
TinyBabys yksl-mert68 ben ördüğümde hamile değildim ama kızım senin kızın kadar falandı. Hatta kardeşime de papatyasız olanını ördüm.