2baby1moms Hanımlar belki kızıcaksınız neden burda soruyorsun diye ama bir kaç keredir rüyamda altın görüyorum daha dün gece de rüyamda yerde altın yüzükler görüyordum alıyordum bazılarını görümcemin bazılarını kendimin diyordum
Eldgrn 2baby1moms belki raslantidir ama bende hep altın gördum kızım oluyor 🥰 internette de öyle yazıyordu Allah’ın işi
berceste5155 2baby1moms tesadüf mü bilmiyorum ama bende hamile olduğumu öğrenmeden önce altın görmüştüm kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim kızım olacak inşallah
2baby1moms Bende geçen gittim kontrolde doktorum kıza benziyor dedi 18. Haftada gel dedi yine cinsiyet için
1tazeanne1tazebaba 2baby1moms bende hamile kalmadan önce çok gördüm bizde altın görmek erkek bebek derler ne kadar doğru bilmiyorum denk de gelmiş olabilir ama şuan erkek bebeğe hamileyim ☺️😍
2baby1moms 1tazeanne1tazebaba ben yüzük görüyordum bidee küpe bir kızım var 10 aylık şuan 2. Ye hamileyim bakalım cinsiyeti ne olçak
mhrmom 2baby1moms bende altın görüyordum rüyalarımda ve kızım olacak Allah nasip ederse. Rüyamda hep kızım olduğunu da görürdüm.
2baby1moms mhrmom ben bir kere oğlum olduğunu gördüm ve altın bilmiyorum kafam karıştı doktor da kıza benziyor dedi 18 haftalıkken yeniden gidicem
Der_0 mhrmom aynen bende daha yeni hamileyken rüyamda kocaman gözlü bir kız çocuğu görmüştüm sonra da üst üste altın görmüştüm hamileyim kızım olacak inşallah
Der_0 2baby1moms rüyada altın/gümüş görmek kız bebeğe işarettir derler saat/anahtar da erkek derler. Üç kere altın görmüştüm kızım olacak hayırlısı olsun inşallah ☺️