1tazeanne1tazebaba Kızlar Kağıthane çevresinde yeni doğan çekimi yaptıranlar var mı yada yapan yerler bize de önerir misiniz ben yabancıyım burda buraları pek bilmiyorum ☺️
1tazeanne1tazebaba Zuzuu86 beyaz gelincik sokak Anadolu marketin arka tarafında kalıyor top sahasına doğru 😂
Zuzuu86 1tazeanne1tazebaba o kadar yakınız ki 🙈🙈 siteleri bilirsin mutlaka o sokakta tadal fırın var çarprazındayım Çeşme sok 🥰
Cnsu2 Valla Instagram bi kiz takip ediyorym Kağıthane deki hastanelere geliyor baya da memnuniyet yüksek @dogumfotografcisiece Instagram adresi bende onunla anlaştım
Zuzuu86 1tazeanne1tazebaba öyle mi normal o zaman 🥰 tanışmak kısmet olur inşallah bigün ben doğma büyüme buralıyım bu arada fotoğrafçı için de cadde de doğa fotoğrafçı var Çağlar ya da Cihan var onlara gidersen yardımcı olurlar ismimi verebilirsin Zemzem..
1tazeanne1tazebaba Zuzuu86 inşaAllah birgün tanışırız çok isterim 🫶🏻Sosyal medya kullanıyorsan takipleşebiliriz ☺️Kağıthane caddede mi dediğiniz fotoğrafçılar
Zuzuu86 1tazeanne1tazebaba hayır nurtepe caddesinde sizin bi üst caddede Anadolu marketin caddesi yanı caddenin sonuna doğru gıderken hacı Ethem üktem ortaokuluna gitmeden sağ tarafta yazıyo sokağın başında doğa fotoğrafçısı diye
Zuzuu86 1tazeanne1tazebaba yok yok İSKİ çok uzakta bim var ya onun iki sokak ilersinde sen sorarsın orda birine