Kızçeler benden bu kadar😅 merak edenler için kızımda bende çok iyiyiz çok şükür. Hemen anlatmaya başlıyorum. Yatış içim saat 12 de gelin dendi. Eve gittim yemekti çaydı temizlikti saati yarım ettik. Gittiğimizde eşim hemen işlemleri halletti. Yatışım yapıldı. Bi saat sondu serumlar ile birlikte suni sancı doz doz olarak verilmeye başlandı. Ben hayatımda böyle bir sancı böyle bi şey hiç bi zaman tatmadım Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun neredeyse 7 saat sancı çektim bu arada bilenler bilir normal olarak ilerliyorduk doktorumla. Sancılar o kadar kuvvetliydi ki bu kör birine güneşi anlatmak gibi bişeydi. Anlatamam sadece yaşanır 😅 en son kendimi duşta sıcak suyyn altında buluyordum. Artık sancılarım her dört dakikada bir şiddetlenerek geliyordu. Hemen sezeryan istiyorum dayanamıyorum dedim. Gece doktoruma bilgi verdiler bi saat geçince geldi. Tabi o sırada suni sancıyı durdular ama benim acayip sancım vardı diyorum ki acaba yanlışlıkla suni sancıyı kapatmadılar mı diye düşünüyorum. Neyse doktorum geldi hemen alttan bir muayene yaptı biraz daha dayanabilirsen normal yapalım senin kararın birşey diyemem ama yarın öğlen bebeğin kucağında olur dedi. Dedim ki ben asla normal doğum istemiyorum . Ameliyathaneye girdiğimde kendi sancılarım vardı. Damaryolu ve anestezi için zaman istedim bekleyip yaptılar zaten yaptıkları anda ayak parmaklarınızdan bir uyuşma oluyor. On dk içerisinde bebeğim doğdu. Gösterdiler beni diktiler. On dk içerisinde kızımın yanındaydım. Ben 9 ay boyunca normal demiştim ama son dk sezeryana karar verdim. Kendinizi hiç şartlamayın bence 🥰 birde yavrunuzu gördüğünüz anda herşeyi unutuyorsunuz hele o kokularıı allahımmmmm ❤️❤️🥰🥰