beybidoga Boyum 170. 68 kilo ile hamile kaldım. 10 haftalık olmuşuz. Şuanda 72,5 kg yum. 4,5 kg almışım. Doktorum karnın çok büyümüş, çok hızlı gidiyorsun, şeker hastası olabilirsin dedi moralim bozuldu. İlk haftalarda çok kilo alan var mı? Naptınız?
Demirssmomm beybidoga 🙋🏼♀️ 3 ayda 5 kilo falan aldım ama mide bulantısından sadece ekmek arası domates ve peynir tüketebiliyordum. Şekerle ilgili bişey denilip moralim bozulmadı. Toplam 12-13 kg ile doğum yaptım. Şeker yüklemesi yaptırdım ve şekerim olması gerekeninde altında çıktı 😞 bu yüzdende düşmemesi için malesef diyetle ilerledim
Elifderin34 beybidoga ben de 47 ile hamile kaldım 52 oldum ilk haftalarda kilo aldım ebe de bana demişti çok almışsın diye moralimi bozdu ama 6 aylık oldum hala 52 de kaldım sonradan almadım hemen üzmeyin kendinizi
marnus beybidoga fazla almışsınız. Gebeliği çok kilo ile tamamlamakta zararlı. Ama daha başındasınız biraz kontrollü giderek kilonuzu düzenli alabilirsiniz. 4,5 kilo için sıkıntı ypmayın
EmineDefneGokce beybidoga biraz daha dikkat etmen lazım 🥰 17. Haftadayım 1 kilo almışım dikkat ediyorum biraZda
Mello29 beybidoga Yeme düzenim degistigi icin 10 haftafa 3 kilo aldim doktorum hızli gidiyorsun diyince aksam 7 8 den sonra bir sey yemiyorum meyve disinda tatli yemiyorum simdi 12. haftadayim 2 kilosu geri gitmis basta 54 kiloydum simdi 55 size önerim sadece saglikli seylerden cok yiyin aksam belli bir saatten sonra yemeyi bırakın ve kesinlikle zararli sekerli şeyleri tüketmeyin hem bebeginiz hem kendiniz icin
3bebeli1kedili Gebelik öncesi insülin direncim yüzünden 3 ay tip2 diyabet ilacı kullandım sabah akşam. 99 kiloyla hamile kaldım 90 kiloya kadar düştüm şuan 93 kiloyum üçüz gebeliğim var. 28.haftaya girdim temmuz 27 de sanırım kan ve idrar vermiştim idrarımda şeker çıkınca doktorum diyet yap hamur işlerinden uzak dur et balık tavuk tüket yeşillik tüket demişti o şekilde ilerliyorum kilom 20.haftadan beri sabit dikkat ederseniz problem olmaz diye düşünüyorum rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Mer93 Şeker de olsa diyet yapcaksınız özellikle ekmek makarna hamur işinden uzak durun bakliyat et tavuk balık ağırlıklı beslenin meyveyi gün içinde bi kaç porsiyon olacak şekilde tüketin şekerden uzak durun ekmek tam buğday tam tahıllı tercih edin beyaz ekmek kesinlikle tüketmeyin kilo alımı önemli tabi ilerleyen zamanlarda sizi de zorlar ama en başında önlemini alırsanız sonrası rahat geçer şu anda yedikleriniz bebeğe gitmez zaten klasiktir çok ye sen iki canlısın diye ama ilk haftalarda vitamin yönünden sıkıntınız yoksa hamileyim diye de çok abartmayın hiç yapamıyosanız bi diyetisyenden yardım alın
BBuseY 15+1 = 1 kilo almışım 🧿 oda yediğim içtiğim olsa gerek .. herşeyi yiyorum ben 😂😂 Ama 11 haftalara kadar şişliğim vardı şimdi gitti göbekte yok . O kadar kilo almanız belki şişkinliktir . bakalım ilerleyen haftalarda bizi ne bekliyor .
beybidoga BBuseY bir önceki kontrolde yoktu karnının bu kadar büyümesi yemekten çok ilginç dedi idrar yolları enfeksiyonu ve gaz çıktı araştırınca onlar düzelince iner mi ki acaba
Zehross03 beybidoga off boy kilomuz aynı baslangıc olarak ben 5. Haftadayım 69 olmusum sanırım seninle aynı ilerleyecegimm yeme düzenin aynımı yoksa artırdın mı?
beybidoga Zehross03 yaa ben diyetisyene gidiyordum onu bıraktım bi de akşamları dışardan tatlı falan da söyledik yedik benim de hatam var yani
Zehross03 beybidoga belki gazdanda olabilir ya siskinlik var asırı bende bi kac gün dikkat edersen 2 kilosu gider direk