Cansugamze_ Yaa kızlar bu çok minnik 🥹🥹 şuan 2 numaramı alsaydım diyorum, çantayı hazırlarken farkettim 😂🥹🌸🥰🥰
fatmaa37demi5 Cansugamze_ ben sadece 1 numarayı bir paket aldım. İndirimde 2 numara sleepy bulup 2 paket de ondan almıştım. Bana da çok minik geldi ama çok minik oluyolar gerçekten fazla kilolu dogmazsa🥲
Tatlissannee12 Cansugamze_ bu olur canım bende öyle düşünmüştüm oluyor ama 1 aydan sonra 2 numaraya geçmiştim ben sadece çok fazla 1 numara paket alma yani😅
Umutunannesi92 Cansugamze_ 19 günlük anneyim bebeğim günde ortalama 8-9 bez kullanıyor. Bir numaradan bir paket almıştım doğumdan önce şimdi ise üçüncü paketi bitmek üzere ve yine bir numara sipariş edeceğim 3150 gram doğdu oğlum .Bezin minikligine aldanmayın gerçekten minik popolari 🥰🥰
Cansugamze_ fatmaa37demi5 ya inşallah bnde 30lu aldım sadece Allahtan az aldım olmazsa 2 geçerim hemen ama çok küçük gerçekten 🥹😂
Cansugamze_ EmineDefneGokce kesinlikle öyle ya çok minnik, 30lu 1 paket aldım sadece olmazsa hemen 2 geçerim 🥹❤️
eylulmomm @Cansugamze_ yaa çok tatlı ama bende aldım banada çok minik geldi olur heralde ya ne zaman doğum bu arada canım seninle aynımiydik sanki öyle hatırlıyorum 🥰
Cansugamze_ eylulmomm evet çok tatlı🥹🥰 Çarşamba günü sezaryen olcam inşallah kuzum 7 eylül yani 🥰senin ne zmn
eylulmomm @Cansugamze_ yaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimki bellisiz normal yapicam ben inşallah 🥰
Cansugamze_ Umutunannesi92 oyy sağlıkla büyütün inşallah canım bnm 🥹❤️ Bnde duruma göre 2ye geçerim şuan 30 lu aldım 🥹🥰
Umutunannesi92 Cansugamze_ çok teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah sağlıkla doğsun bebisleriniz🙏🌺