24.08.2022 son kontrolüm olduğunu bilmeden kliniğe gittik. Doktorum nts sonucundan sonra “Senin doğurmaya niyetin yok. Bu çocuk 40. Haftadan sonra gün alır.” demesinden sonra akşam 1 saatlik yürüyüş yaptım. Merdiven indim , çıktım. ☺️
25.08.2022 gecesi 03:00 gibi karın ağrısıyla uyandım ama üşüttüm sandım. 🙊 Bu ağrı hafif hafif gece boyu devam etti. 10 dk aralıklarla tekrarladığı ve sıklaşmadığı için eşimi uyandırmadım. Sabah 09:00 gibi klinik açılacağı için eşimi uyandırdım , sıcak duşun ardından yola çıktık. Kontrollerde ağrımın olduğu görüldü. Açılmam 1 cm di. Hemen hastaneye yatışımız verildi.
11:56 da hastaneye giriş yaptık. Doğum odasında sancıların sıklaşması sonucu 5 cm açılma sonrası 15:00 da epidural anestezi verildi ve 39+4 gün sonunda 15:56 da Çınar Mete’m dünyaya geldi.
Zorlu bir sürecin ardından kucağıma verildiği an her şeyi unuttum. Hep nasıl unutulsun , yaşandı , ağrıdı derdim ama gerçekten her şey unutulabiliyormuş.
Hikayemi yazarken evdeki 9. günümüz. Henüz çekirdek aile olarak kalamadık ama varlığı bile bizi birbirimize daha da kenetledi bunun farkındayız.
🌸
Dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu duyguyu ❤️