Ayse35 Cannur çok saolun yeni yeni kendime geldim kiloma dikkat edeceğim ama sadece bebeğim için o doktoru takmayacağım
Cannur Ayse35 aynen oyle yap. Bu hayatı sen yasıyorsun baskaları ne der diye hareket etme sen bir bireysin ve özelsin sevgilerle 🌺
Aminesultan Cannur 62 ydim hamile kaldigimda suan 33 haftaligim ve 74 kiloyum 😏80 85 le dogracam herlade
Htccprz 3cocukannesi19 14 haftalığim 200 300 gram falan aldım boyum 1.73 kilom 63 75 olmadan bu iş biter inşallah evladıma kavuşurum.hamile kalmadan önce 70kiloyfum diyet yaptım 62ye düştüm sonra 63olup hamile kaldım
3cocukannesi19 Cannur 65 kilo ile hamile kaldım sonra bulantılardan bi zayıfladım 61 e kadar düştüm sonra cıkışşş hiç bu kiloda olmamıştım bunu da gördük
3cocukannesi19 Htccprz inşallah canım Bebişe kilo almışımdır inşallah kendimi patlayacak gibi hissediyorum
Tombishamis Ruyaaa nasıl düştünüz o kiloya hamileyken maşallah bende midem bulunmasına rağmen kilo alıyorum 😑😑
Ruyaaa Tombishamis ben ne yesem cikariyorum malesef oyle boyle degil 32 haftalk hamileyim hala kusuyorum.. inan iyi bisey degil surekli enfeksiyonla vitaminsizlkle kansizlkla ugrasiyorum surekli acillerde serum yiyorum kilo alsanda verirsin boylesi daha sagliksiz..