Papatyaesin başak burcuyum, alıngandım küçükken evet ama sonra değiştirdim o duygumu.. kararsız hiç değildir başak burçları.. çünkü her şeyi detaylıca düşünür, inceler, sonuçların her birini değerlendirir, kafası bu yüzden pratik çalışır.. ve kararını şak verir.. ve genelde doğru kararlar vermiş olur bu ince düşünmesinden kaynaklı.. size de rehber olabilir, genelde bir karar verilirken başak burçlarına danışılır yani öyle söyliyim.. etrafımdaki dostlarım benim o yönümü kullanır.. terazi de ayakları üzerinde durabilir ama çok kolay karar değiştirir ve genelde yanlış kararlar seçiyorlar benim gözlemlediğim kadarıyla (çevremdeki teraziler öyle en azından)
Terziler de biraz daha uyumlu bir bebeklik geçirir hatta başağa göre oldukça sevecen uyumlu gülücük saçar, ortama dinginlik katar 🥰 ama işte büyüdüklerinde kararlarını verirken çok zorlanabilirler.. doğru yönlendirmelerle kararlı bir insan haline gelebilirler..
Başak burçlarında mükemmelliyetçilik vardır.. o yüzden çocukken en ufak pürüzde çok ağlayabilirler.. her şey kafalarındaki gibi olmak zorunda gibi hissederler çünkü dediğim gibi detaycılardır ve genelde planları vardır.. o planlara uyulmadı mı hrrrr 😬😬 ama bu da törpülenebilecek bir şey tabii.. ve yükselen de çooook ama çooook etkili.. yani başak olup yükseleni yine toprak grubundan olursa çok katı, kolay kolay esnetilemez bir insan olarak devam etmesi olası..
Ya da işte terazi olup da yükseleni yine hava grubundan olursa aşırı uçlarda takılan biri olup laylaylom yaşayan biri olması olası..
Ne bileyim yükselenle dengelenmeleri de olası..
Bir dee sizin ve eşinizin burcu önemli.. eşiniz koçmuş, koça terazi belki daha iyi olur, çok zıtlaşmayabilirler gibi.. başakla koç dikleşebilirler.. siz balıkmışsınız, balığın duygusallığı başağa çok batar ve mantığı ağır basan başakla zorlanırsınız.. bence sizin aileye terazi daha iyi gelecektir ortalığı dengeler sakinleştirir 🥰